• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άφωνη η Βουλή! Λοβέρδος ΝΔ για συνεπιμέλεια: Καλός πατέρας αυτός που δέρνει την γυναίκα του, vid

Άφωνη η Βουλή! Λοβέρδος ΝΔ για συνεπιμέλεια: Καλός πατέρας αυτός που δέρνει την γυναίκα του, vid

Πολιτική «αυτοκτονία» της ΝΔ!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ισχυρίστηκε ότι «ο κακός σύζυγος δεν σημαίνει ότι είναι κακός γονέας» και προκειμένου να υποστηρίξει το επιχείρημά του πρόσθεσε ότι «μπορεί να χώρισα και να έχω πάθος εναντίον της γυναίκας μου αλλά να μην είμαι κακός πατέρας. Αντίστροφα μπορεί μια γυναίκα να έπιασε τον άντρα της να την απατά και να την κακοποιούσε και να την έδερνε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί δεν έχει δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

Η δήλωση προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης, με την Νέα Δημοκρατία να «αυτοκτονεί» πολιτικά με ένα νομοσχέδιο το οποίο έχει καταγγελθεί πλέον ακόμα και από τον ίδιο τον Ο.Η.Ε.:

«Μα είναι δυνατόν να λέει ο Γιάννης Λοβέρδος ότι είναι καλός πατέρας κάποιος που ξυλοφορτώνει την γυναίκα του; Θα περιμέναμε τα ανθρώπινα αντανακλαστικά της Νέας Δημοκρατίας να τον φέρετε εδώ να ανακαλέσει ή να τον διαγράψετε. Τα ανέχεστε αυτά; Το θέμα δεν είναι δικό σας. Είναι στην ηγεσία της ΝΔ. Ή θα υποχρεώσετε τον κ. Λοβέρδο να έρθει εδώ στο κοινοβούλιο και να ζητήσει συγγνώμη ή να τον διαγράψετε. Εμείς το καθιστούμε σαφές. Αν δεν ανακαλέσει ζητώντας συγγνώμη και η ΝΔ δεν τον διαγράψει εάν βεβαίως δεν πράξει το πρώτο θα κινήσουμε όλες τις διαδικασίες που προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής», δήλωσε ο Ραγκούσης του ΣΥΡΙΖΑ.