Άδωνις Γεωργιάδης: Η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναπόφευκτη

Τι δήλωσε (αποσπασματικά) στον alpha 989, ο κ,Γεωργιάδης

«Η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναπόφευκτη, θα είναι τέτοια η διαφορά που το βράδυ των ευρωεκλογών ο Τσίπρας θα έχει λιποθυμήσει»

«Η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αναπόφευκτη. Δεν θέλω να πω αριθμό αλλά θα είναι τέτοια η διαφορά που το βράδυ των ευρωεκλογών ακόμα και ο Τσίπρας να θέλει να μείνει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, μέχρι όσο τους επιτρέπει το Σύνταγμα, θα έχει λιποθυμήσει. Το κλίμα είναι σαν να έχει γυρίσει ο διακόπτης στην Ελλάδα, ο κόσμος θέλει να φύγει ο Τσίπρας.»

‘η σκευωρία της Novartis θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες στην Ελλάδα’. Έχει πέσει τόσο δηλητήριο. Όταν καταλαβαίνεις ότι ο άλλος πήγε να σε κλείσει φυλακή με ψευδομάρτυρες, τι συμφιλίωση να κάνεις; Όταν έρχεται ο φάκελος στην Βουλή για την παροχή εξηγήσεων για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας κατ’ εξακολούθηση για τον κ Λοβέρδο από την κ. Τουλουπάκη και η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Facebook είναι ‘τώρα φυλακή Λοβέρδο και ακολουθεί και ο φίλος σου ο Γεωργιάδης’, αυτό εσείς το βλέπετε δημιουργία φιλικού κλίματος συμφιλίωσης; Άρα θέμα μεγάλου συνασπισμού δεν υφίσταται και καλό θα είναι να μην δημιουργούμε στην κοινή γνώμη προσδοκίες που δεν υπάρχουν. Θα κερδίσει η ΝΔ, θα γίνει εξεταστική για την ιστορία Novartis, θα πληρώσει όποιος είναι να πληρώσει και πάμε παρακάτω.

Τι είπε για την Εξάρχεια

«Είναι αντάξια μιας Μαρίας Αντουανέτας. Δεν νομίζω ότι μπορεί να σχολιαστεί επί της ουσίας. Χθες βράδυ είχαμε νέους εμπρησμούς των ΜΑΤ στη Χ. Τρικούπη. Το ίδιο και το Σάββατο και την Παρασκευή. Τώρα αν στην Μονμάρτη αντί για γλυκά σερβίρουν μολότοφ, δεν το ξέρω.»

photo:eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...