Α.Γεωργιάδης: «Σήμερα κρίνεται το όνομα Μακεδονία! Δεν υπάρχει 2η ευκαιρία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον λόγο πριν από λίγο στη Βουλή πήρε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με τα πυρά του να στρέφονται σε μεγάλο μέρος της ομιλίας του κατά των ΑΝΕΛ.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ το πιο διχαστικό κόμμα που υπάρχει με μόνη του έννοια πως θα αρπάξει την εξουσία. «Τώρα φορέσατε το μανδύα της μετριοπάθειας που κάτσατε στις καρεκλίτσες. Χωρίς τις καρεκλίτσες είστε έξω στην Πλατεία και να φωνάζετε»

 

Απευθυνόμενος εν τη συνεχεία ως επί το πλείστον στους βουλευτές των ΑΝΕΛ ο κ.Γεωργιάδης σημείωσε από το βήμα της Βουλής:

«Με τους ΑΝΕΛ ένα περίεργο πράγμα: Ο Τσίπρας μας λέει ότι ο Καμμένος είναι υπεύθυνος και έχει αρχές. Ενώ εμείς που δεν στηρίζουμε τον Τσίπρα μας κατηγορούν για εθνικισμούς.

Αυτή η ψηφοφορία θα καθορίσει την υπόλοιπή σας ζωή. Τα παραγόμενα από τα αυτή τη συμφωνία θα είναι μη αναστρέψιμα! 

Κανένα ελληνικό κοινοβούλιο στο μέλλον δεν θα μπορέσει να ανατρέψει την συμφωνία. Σήμερα κρίνεται το όνομα Μακεδονία. Δεν είμαστε μόνοι μας στον πλανήτη!

Αύριο στην ψηφοφορία θα μετρηθούμε. Όποιος δεν ψηφίσει «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας, αναγκαστικά καταχωρείται σε αυτούς που επέτρεψαν στον Τσίπρα να κυρώσει την συμφωνία. Σήμερα κρίνονται όλα! 

«Μακεδονία» έλεγαν και οι Σκοπιανοί, αλλά και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ .Εσείς όμως κύριε Κατσίκη (ΑΝΕΛ) θα καθορίσετε σε ποια πλευρά της ιστορίες ανήκετε. Δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει. 

Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν αναγνωρίζεται. Αποφασίστε σε ποια πλευρά θα είστε!»

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu