Α.Γεωργιάδης για Novartis: «3 χρόνια τώρα μας διδάξατε την τυραννία της πλειοψηφίας»

Για «τυραννία της πλειοψηφίας» κατά της μειοψηφίας μίλησε ο κ. Αδωνης Γεωργιάδης καταγγέλλοντας τις αντιθεσμικές πρακτικές της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

«Τι μας διδάξατε στα 3 χρόνια που κυβερνάτε; Την τυραννία της πλειοψηφίας. Για παράδειγμα κάνατε ότι μπορέσατε για να καταπατήσετε τα δικαιώματα της μειοψηφίας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για να μην καλέσουμε τον κ. Καμμένο για την Σαουδική Αραβία. Οι πλειοψηφίες αλλάζουν και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα σας ξεχάσουμε» σημείωσε μεταξύ άλλων για να ξεκαθαρίσει «Όποιος από εσάς είναι εμπλεκόμενος σε αυτή την σκευωρία στο τέλος θα πάει στα δικαστήρια».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καταγγέλλει τους πρώην υπουργούς Υγείας που περιόρισαν την φαρμακευτική δαπάνη. «Ο κ. Λάππας είπε πως είναι δυνατόν να έχουν ξοδευτεί 23 δις ευρώ και να μην έχει ασχοληθεί ένας υπουργός για την υπέρβαση. Προφανώς αστειεύεστε. Η μεγαλύτερη μείωση δαπανών έγινε από αυτούς που κατηγορείτε σήμερα. Επι δικής σας υπουργίας δεν κόπηκε ούτε ένα ευρώ. Αντίθετα τις έχετε αυξήσει. Αν κάποιος πήρε μέτρα για την φαρμακευτική δαπάνη είμαστε εμείς. Αν κάποιοι ελεγχθούν είστε εσείς και μάλιστα ευκολότερα. Με την δική σας ψήφο κατευθείαν στην δικαιοσύνη».

«Για να δω τι θα κάνετε όταν έρθει η υπόθεση Τσακαλώτου με τις επώνυμες καταγγελίες; Είμαι σίγουρος ότι θα βγει πρώτος ο Πολάκης να τον στηρίξει» είπε σε άλλο σημείο για να συνεχίσει απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «Παρεμπιπτόντως, όταν θα βγάλει την απόφαση η επιτροπή για τα πόθεν έσχες και θα δείξει ότι δεν έχω κάνει τίποτα μεμπτό μην τρέχεις να ζητάς πάλι συγγνώμη γιατί έκανες ένα σχόλιο στο διαδίκτυο για δήθεν δική μου offshore που συνδέεται με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Το βράδυ κάτι πίνεις και βγάζεις περίεργες αναρτήσεις».

Όταν δε, τον διέκοψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου σχολίασε «Δεν ενοχλούμαι από τις διακοπές της κυρίας Αυλωνίτου γιατί την σέβομαι. Είναι μια πανέμορφη και πανάξια με ακαδημαϊκές γνώσεις που οι διατριβές της χρησιμοποιήθηκαν από την ΝΑΣΑ για να ταξιδέψει στον Αρη».

(protothema)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu