Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από το δικαστήριο, που συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, να κηρύξει ένοχους 14 εκ των κατηγορουμένων, που είχαν συναντήσει στα ραντεβού της φρίκης το κορίτσι, για την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων έναντι αμοιβής, και την απαλλαγή τριών κατηγορουμένων λόγω αμφιβολιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, για έναν εκ των κατηγορουμένων ο εισαγγελέας εισηγήθηκε να κριθεί ένοχος και για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας.
Η δίκη, η οποία ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου, αφορά τη δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε από τις Αρχές για την υπόθεση του κοριτσιού, προκειμένου να κερδηθεί χρόνος και να δικαστεί πριν την λήξη των ορίων προφυλάκισης η πρώτη ομάδα κατηγορουμένων με βασικό κατηγορούμενο τον Ηλία Μίχο, θεωρούμενο πρωταγωνιστή της υπόθεσης, καταδικασμένο σε ισόβια και 41 ετών κάθειρξη. Στην πρώτη δίκη είχαν καταδικαστεί, επίσης, σε πολυετή κάθειρξη ο δεύτερος κατηγορούμενος για μαστροπεία αλλά και οι δεκαπέντε «πελάτες» με ποινές από 13 μήνες έως και επτά χρόνια.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι 17 κατηγορούμενοι, αρχικά 18 παραπέμφθηκαν πλην όμως ένας απεβίωσε, είναι αντιμέτωποι με το κακούργημα κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής.
Η διαδικασία συνεχίζεται με αγορεύσεις συνηγόρων, ενώ εκτιμάται ότι η απόφαση του δικαστηρίου θα έχει εκδοθεί πριν την 1η Δεκεμβρίου, οπότε και λήγουν 18μηνα προφυλάκισης πολλών κατηγορουμένων.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραγωδία στο Τέξας: 15χρονος σκότωσε τη μητέρα και τα δύο αδέλφια της πρώην κοπέλας του
- «Θα αναλάβουμε δράση», λένε οι ΗΠΑ, κοιτώντας προς τη Ρουάντα
- Γυναίκα “φύλακας άγγελος” σώζει άνδρα που έπεσε στις ράγες του Μετρό στην Βαρκελώνη, vid
- Ζαχάροβα σε ευρωπαϊκά κράτη: Συνέλθετε! Δεν θα μπορέσετε να μας αποζημιώσετε, έρχονται αντίποινα
- Ευτράπελο σε παιδική παράσταση – Έντυσαν αγόρι…Έλβις αντί για Ξωτικό!
- Πλημμύρες στις ΗΠΑ: Επεισοδιακή διάσωση με ελικόπτερο 4 ανθρώπων από πλημμυρισμένο σπίτι, vid
- Παύλος Μαρινάκης: Ναι στο διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων
- Γερμανία: Συνετρίβη μονοκινητήριο σε αυτοκινητόδρομο στο Μάνχαϊμ – Σώοι οι επιβάτες, vid
- 2,1 εκατ. ευρώ σε παραγωγούς μηδικής στον Έβρο και βιομηχανικής τομάτας στην Ημαθία
- Κ. Τσουκαλάς: «Ο κ. Ανδρουλάκης δεν αφήνει καμία σκιά ενώ ο κ. Μητσοτάκης παίζει κρυφτό
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΒΡΟΣ
ΔΥ[Α
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ
ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ









