Υπάρχουν και αυτοί: Αστυνομικοί σώζουν ηλικιωμένη στην Κυψέλη που είχε μείνει χωρίς νερό και τροφή τρεις ημέρες – Βίντεο

Ημέρες αγωνίας πέρασε 90χρονη στο διαμέρισμά της στην Κυψέλη καθώς από το απόγευμα του Σαββάτου έως σήμερα έμεινε χωρίς νερό και τροφή, πεσμένη στο έδαφος και ανήμπορη, μέχρι που την έσωσαν δύο αστυνομικοί. Το Σάββατο και ενώ η 90χρονη απουσίαζε, άγνωστοι παραβίασαν το διαμέρισμά της και έκλεψαν χρήματα και αντικείμενα. Στη θέα του σπιτιού και […]

Ημέρες αγωνίας πέρασε 90χρονη στο διαμέρισμά της στην Κυψέλη καθώς από το απόγευμα του Σαββάτου έως σήμερα έμεινε χωρίς νερό και τροφή, πεσμένη στο έδαφος και ανήμπορη, μέχρι που την έσωσαν δύο αστυνομικοί.


Το Σάββατο και ενώ η 90χρονη απουσίαζε, άγνωστοι παραβίασαν το διαμέρισμά της και έκλεψαν χρήματα και αντικείμενα.

Στη θέα του σπιτιού και μετά τη διαπίστωση ότι της έχουν κλέψει 1.000 ευρώ, η ηλικιωμένη ζαλίστηκε και έπεσε στο δάπεδο μη μπορώντας να κουνηθεί ή να ζητήσει βοήθεια.

Οι μοναδικοί συγγενείς της από τη Θεσσαλονίκη την αναζητούσαν τηλεφωνικά και ανησύχησαν όταν δεν έδινε σημεία ζωής.

Όπως αναφέρει το Lawandorder, από το Σάββατο το απόγευμα έως και τη Δευτέρα το μεσημέρι, η γυναίκα βρισκόταν ακίνητη στο έδαφος, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό και χωρίς να μπορεί να πάρει τα φάρμακα της.

Οι συγγενείς της ενημέρωσαν την Άμεση Δράση και άμεσα ειδικοί φρουροί της ΔΙΑΣ έφτασαν στην πολυκατοικία όπου διέμενε η 90χρονη.

Αρχικά χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος, χωρίς όμως να λάβουν κάποια απόκριση από το εσωτερικό. Τότε και αφού οι άλλοι ένοικοι επιβεβαίωσαν ότι δεν την είχαν δει ή ακούσει επί τρεις ημέρες αποφάσισαν να αναλάβουν δράση.

Οι ειδικοί φρουροί της ΔΙΑΣ μην έχοντας πολλές εναλλακτικές, αποφάσισαν να περάσουν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της γυναίκας, πηδώντας από το όμορο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

Μόλις μπήκαν μέσα στο διαμέρισμά της διαπίστωσαν ότι η ηλικιωμένη ήταν ακίνητη χωρίς να ανταποκρίνεται και έχοντας σπασμούς.

Της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να την κάνουν να αντιδράσει και να δώσει σημεία ζωής.

Η ηλικιωμένη ψέλλισε ότι πονούσε σε όλο της το σώμα, ότι κρυώνει και ότι δεν έχει πιει νερό και δεν έχει φάει τίποτα από το Σάββατο το μεσημέρι.

Φτάνοντας οι διασώστες του ΕΚΑΒ, χορήγησαν οξυγόνο και όρο, ενημερώνοντας τους αστυνομικούς, ότι ήταν εντελώς αφυδατωμένη και η κατάσταση της είναι κρίσιμη.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, συνοδεία των μοτοσικλετιστών της ΔΙΑΣ, όπου μετά από λίγο οι γιατροί τους ενημέρωσαν, ότι με τις ενέργειες τους, της έσωσαν την ζωή και πλέον δεν κινδυνεύει άμεσα η υγεία της.

ΠΗΓΗ: sputnik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί