Ξεπέρασε τους 28 βαθμούς η θερμοκρασία την Κυριακή!

Καιρός που οδήγησε αρκετούς στις παραλίες Ιανουάριο μήνα!

Μάλιστα, η καλοκαίρια οδήγησε, παρά το lockdown, εκατοντάδες πολίτες σε παραλίες στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρες, με τις εικόνες να είναι ενδεικτικές.

Σε ανάλυσή του για τον καιρό της Κυριακής, το meteo.gr αναφέρει:

«Συνεχίστηκαν οι πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και την Κυριακή 10/01, στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας μας, με την υψηλότερη θερμοκρασία να καταγράφεται στο μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr στην περιοχή Κολυμπάρι Χανίων με τιμή 28,3 βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες θερμοκρασίες της Κυριακής 10/01, όπως κατεγράφησαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, καθώς επίσης και ο πίνακας με τις έξι υψηλότερες μέγιστες τιμές παρουσιάζονται στον παρακάτω Χάρτη.

Θα πρέπει να επισημανθεί η σημαντική διαφορά που παρουσίασαν οι μέγιστες θερμοκρασίες μεταξύ βορρά και νότου (λευκοί κύκλοι στο Χάρτη), όπως διακρίνεται στη χρωματική κλίμακα του Χάρτη. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr στους Μεταξάδες Έβρου κατέγραψε μέγιστη θερμοκρασία 5,6 βαθμούς, την ίδια ώρα της υψηλότερης μέγιστης στο Κολυμπάρι».

(Iefimerida – φωτο: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί