• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τσελέντης: Η κυβέρνηση Μπάιντεν θα είναι η πρώτη δικτατορική κυβέρνηση των ΗΠΑ

Τσελέντης: Η κυβέρνηση Μπάιντεν θα είναι η πρώτη δικτατορική κυβέρνηση των ΗΠΑ

usa fb screenshot
Δείτε τι ανήρτησε ο γνωστός σεισμολόγος στο facebook:

«Η αλλαγή φρουράς στο Λευκό Οίκο»


Επ ευκαιρία της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ και επειδή σέβομαι την κάθε άποψη θα ήθελα και εγώ να εκφράσω την άποψη μου για το φαινόμενο Τραμπ.

Οι αποτυχημένοι πολιτικοί υπηρέτες των οικονομικών συμφερόντων έφεραν τον Τραμπ στην εξουσία. Ο Τραμπ γνωριζε τους διεφθαρμένους πολιτικούς και το ξεφτιλισμένο πολιτικό σύστημα όσο κανείς άλλος.
Τους χτύπησε εκεί που πονούσαν τον υποτίμησαν και πήρε την εξουσία. Οπωσδήποτε αφού δεν ήταν του συστήματος έπρεπε να φύγει με κάθε τρόπο και κάθε θυσία. Έτσι λοιπόν στις 3/11/2020 θυσίασαν την δημοκρατία για να διώξουν τον Τραμπ.


Η Αμερική είναι τραυματισμένη σοβαρά. Διαιρεμένη και κανείς δεν γνωρίζει το τι θα συμβεί αύριο.


Μην ξεχνάμε ότι 75 εκ Αμερικανοί που ψήφισαν Τραμπ δεν ήταν Ρεμπουμπλικανοι ή δημοκράτες ήταν Τραμπικοί. Άρα στην Αμερική δημιουργείται ενας καινούργιο πολιτικός πόλος.

Τα παρακάτω γράφει ένας φίλος Φυσικός συμμαθητής από τα παλιά:
«Εγώ δεν ντρέπομαι να αποκαλύψω ότι είμαι της γενιάς του Πολυτεχνείου αριστερός. Μετά με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και βρέθηκα στην Αμερική. Ψήφισα τον 100% αποτυχημένο Ομπάμα δυο φορές. Αφού μας διάλυσε το σύστημα υγειας και την οικονομία οι αγανακτισμένοι ψηφίσαμε Τραμπ.
Άλλαξε την ζωή μας έφτιαξε την οικονομία. Επι τέσσερα χρόνια δεν έκανε πόλεμο. Εξαφανίστηκαν οι αποκεφαλιστες ISIS και οι τρομοκρατικές οργανώσεις. Ενώ απ την άλλη οι <<δημοκράτες>> και το διεφθαρμένο σύστημα ποτέ δεν έπαψαν να το πολεμούν και να τον σαμποτάρουν»
Τα 75 εκ άνθρωποι που ψήφισαν Τραμπ πιστευουν ότι η κυβέρνηση Μπάιτεν θα είναι η πρώτη δικτατορική κυβέρνηση της Αμερικής .

φωτο eurokinissi