• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το ΒΙΝΤΕΟ της ΟΡΓΗΣ: «Εκπαιδευτικός» βρίζει εν ώρα μαθήματος, τους Εθνικούς μας ΉΡΩΕΣ- Τι του απάντησαν- Διαδώστε το

Το ΒΙΝΤΕΟ της ΟΡΓΗΣ: «Εκπαιδευτικός» βρίζει εν ώρα μαθήματος, τους Εθνικούς μας ΉΡΩΕΣ- Τι του απάντησαν- Διαδώστε το

Τέτοιοι «δάσκαλοι» διδάσκουν τα παιδιά μας;

Βίντεο από σχολείο στην Κέρκυρα, το οποίο κάνει το γύρο του ελληνικού διαδικτύου, δείχνει πλάνα από μια αίθουσα εν ώρα μαθήματος, στην οποία ακούγεται «εκπαιδευτικός» να υβρίζει Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα και Παύλο Μελά.

Το βίντεο, που φαίνεται πως δεν είναι πρόσφατο, λόγω των χειμερινών ρούχων τα οποία βλέπουμε να φοράνε οι μαθητές, προβλήθηκε πριν μερικά εικοσιτετράωρα και στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη, να μένει στο γεγονός ότι τουλάχιστον οι μαθητές αντέδρασαν.

Ο συγκεκριμένος «εκπαιδευτικός», ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι καθηγητής χημείας, αλλά ασχολείται και με θέματα ιστορίας για να κάνει «σαματά», καθώς μιλάει με τους μαθητές, ακούγεται να λέει πως «ο Παύλος Μελάς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα». Τότε ένας εκ των μαθητών αντιδρά με έκπληξη για αυτό που άκουσε. «Κατά τη γνώμη μου είναι ένας εκπρόσωπος του χείριστου είδους του πολιτισμού της Ελλάδας. Δεν ήταν κανένας ήρωας…», σημειώνει.

Ένας άλλος μαθητής, του λέει τότε ειρωνικά πως «και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος…», ενώ ο καθηγητής απαντά: «Σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, Εβραίους. Το έγραψε στα απομνημονεύματά του, να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος». Εκείνη τη στιγμή μαθητής ακούγεται αν του λέει: «Κι εσείς θεωρείστε Έλληνας τώρα».

«Ο ίδιος γράφει ότι για τη χώρα του, έκανε θρύψαλα κρανία μικρών Εβραιόπουλων. Η ίδια η Μπουμπουλίνα εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων κυριών της Τρίπολης, όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε», ακούγεται να αναφέρει στη συνέχεια ο «εκπαιδευτικός», ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΊ να διδάσκει σε Λύκειο της Κέρκυρας!

Δείτε και διαδώστε το βίντεο:

Τα σχόλια δικά σας.