Το τερμάτισαν και μπήκαν στο TOP 10!!! «Εμβολιαστείτε αλλιώς χανόμαστε», λένε οι πρυτάνεις σε φοιτητές και προσωπικό των ΑΕΙ

Η έκκληση της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, λίγο πριν την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών


Με αγωνία, υποψήφιοι και οι γονείς τους αναμένουν την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων που θα γίνει αύριο, Παρασκευή.

Φέτος, όμως, έχουν ένα επιπλέον άγχος, αναρωτιούνται αν θα χρειαστεί ή όχι να πάνε στην πόλη, όπου βρίσκεται το Τμήμα εισαγωγής των νέων φοιτητών, προκειμένου να νοικιάσουν διαμέρισμα ή αν τα μαθήματα θα γίνουν, για τρίτη χρονιά, εξ αποστάσεως, λόγω κορωνοϊού.

Γονείς επικοινωνούν με το Cretalive και ζητούν ενημέρωση για το θέμα, ωστόσο, όλα θα κριθούν από την πορεία της πανδημίας και των εμβολιασμών, ειδικά στις νεαρές ηλικίες.

Είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει την ερχόμενη σύνοδο των πρυτάνεων στις 16 και 17 Ιουλίου
στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας.

Έκκληση σε φοιτητές αλλά και το προσωπικό του Ιδρύματος για να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα απευθύνει η πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης. Σε ανακοίνωσή της, αναφέρει:
«Αγαπητοί φοιτητές, Μέλη Δ.Ε.Π. Ε.Δ.Ι.Π. Ε.Ε.Π., Ε.Τ.Ε.Π.
Το Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπως και τα υπόλοιπα ελληνικά Πανεπιστήμια, βρίσκεται στη διαδικασία προετοιμασίας για επάνοδο στις αίθουσες διδασκαλίας το Σεπτέμβριο, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν. Στην κατεύθυνση αυτή παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή επάνοδο στην κανονικότητα. Λαμβάνοντας υπόψη τα μέχρι τώρα επιδημιολογικά δεδομένα, την πορεία των εμβολιασμών καθώς και τις μέχρι τώρα έρευνες, σε συνδυασμό με τα οφέλη των παραπάνω, σας προτρέπουμε να συμμετάσχετε και εσείς στον εμβολιασμό μόλις ανοίξει η ηλικιακή σας ομάδα. Η συμμετοχή είναι σημαντική τόσο για εσάς όσο και για τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Με τον εμβολιασμό σας πρώτα από όλα παραμένετε υγιείς, συμβάλλοντας καθοριστικά στη δημιουργία τείχους ανοσίας.

Προχωρώντας στον εμβολιασμό κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα, δηλαδή στην επιστροφή στο πανεπιστήμιο, στα αμφιθέατρα, στο φυσικό μας χώρο».

cretalive

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί