• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το Καφέ της Χαράς: Ο «Πώποτας» αποκαλύπτει τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Το Καφέ της Χαράς: Ο «Πώποτας» αποκαλύπτει τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Λίγα 24ωρα έμειναν για την πρεμιέρα του «Καφέ της Χαράς» και ο Χάρης Ρώμας έκανε αποκάλυψη

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς παραχώρησε μαζί με την συνεργάτιδά του Άννα Χατζησοφιά συνέντευξη, και μίλησαν για την επιστροφή της σειράς, τα συναισθήματά τους όταν ξαναβρέθηκαν όλοι μαζί μετά από τόσα χρόνια και τις αλλαγές που θα δούμε στη μικρή μας οθόνη.

«Με μεγάλη χαρά δίνουμε άπλετο χώρο στην Εφη Ρασσιά και στον Πάρη Σκαρτσολιά, που έπαιζαν και ως παιδιά τη Βάλια και τον Μανωλάκη, αλλά τώρα πλέον ως ενήλικοι ηθοποιοί έρχονται για να αγαπηθούν από το κοι­νό και να εντυπωσιάσουν. Προσθέσαμε ακόμη τον Βαγ­γέλη Δουκουτσέλη ως νέο γραμματικό, την Εύη Κολιούλη ως νέα κουτσομπόλα και τον Αντώνη Καλομοιράκη ως α­στυνόμο. Και οι τρεις θα υποδυθούν κωμικούς χαρακτή­ρες που πιστεύω ότι θα γράψουν πολύ. Ακόμη παρουσι­άζουμε έναν καινούργιο ζενπρεμιέ και μια καινούργια ενζενί.

Ο Απόστολος Καμιτσάκης ως νέος παπάς και η Μαριαλένα Ροζάκπ ως αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη ήρθαν σίγουρα για να μείνουν. Είμαι πολύ υπερήφανος για όλους άυτούς τους νέους ηθοποιούς που αγαπούν με πά­θος τη δουλειά και πραγματικά νιώθω υπεύθυνος για την πορεία τους και το στίγμα που θα δώσουν. Να πω, επί­σης ότι προσετέθη στο καστ, ως αδερφή του γηραιού πα­πά, η έμπειρη και αξιολάτρευτη Μαίρη Ραζή.», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας

Πώς νιώσατε συναντώντας ξανά στο γύρισμα τη Ρένια, τον Γεράσιμο, την Τζόυς, τη Μαρία και όλη την υπέροχη dream team σας;

Χ.Ρ. : Ενιωσα απλώς ότι είμαι με την οικογένεια μου! Επί­σης από καινού όλοι συμφωνήσαμε ότι αισθανθήκαμε σαν να μην πέρασε μια μέρα. Κι ας λέει η Τζόυς ότι θα γυρίσουμε το «Τζουράσικ Παρκ»! Η αγάπη που μας συν­δέει πραγματικά είναι βαθιά.

Άννα Χατζησοφιά: Εντάξει, δεν είχαμε κόψει και ποτέ σχέσεις. Με άλ­λους περισσότερο, με άλλους λιγότερο, συμβαδίζαμε ό­λα αυτά τα χρόνια. Με τη Μαρία Κανελλοπούλου είμαστε φίλοι από την Πλειστόκαινο Εποχή, με τον Περικλή Λιανό γίναμε και συγκούμπαροι και κάναμε και δύο χρόνια μια παράσταση μαζί, το «Γκιγιόμ, γλυκιά μου», η Τζόυς είναι π Τζόυς μας άλλη σχέση ζω­ής τι να λέμε τώρα;

Το Καφέ της Χαράς
Δυναμικά εισβάλλει η Ζέτα Δούκα – προ­φανώς θα σκάσει ερωτικό τρίγωνο με Πώποτα, Χαρά και εκείνη;

Χ.Ρ.: Η Ζέτα, σε πρωταγωνιστικό και εμβλη­ματικό ρόλο, θα είναι, πιστεύω, ένα από τα δυνατά χαρτιά της καινούργιας εικόνας μας. Δεν θα αποκαλύψουμε πολλά για τον τρό­πο που εμπλέκεται στην πλοκή, αλλά είμαι σίγουρος ότι το κοινό θα απολαύσει την ι­στορία της όπως εγώ απολαμβάνω τη συ­νεργασία μαζί της.

Αννα, πρόδωσε μου περισσότερα εσύ!

Η Ζέτα, πιο ξανθιά και πιο δυναμική α­πό ποτέ, είναι η μυστηριώδης Στέλλα. Μια γυναίκα με βαρύ παρελθόν και βαρύ χέρι για όποιον τολμήσει να πειράξει αυτήν ή τη φίλη της Βάλια. Είναι ένας ρόλος όχι συνη­θισμένος σε κωμωδία, με δυνατές προεκτά­σεις που θα φέρει ανατροπές και εκπλήξεις. Το μόνο που μπορούμε, νομίζω, να αποκα­λύψουμε είναι ότι όσο μισογύνης είναι ο Πε­ρίανδρος άλλο τόσο η Στέλλα χαρακτηρίζε­ται από μισανδρισμό και έχει σοβαρούς λό­γους γι’ αυτό.

Η Εφη Ρασσιά και ο Πάρις Σκαρτσολιάς με­γάλωσαν πια. Γεννιέται έρωτας στους ήρωες που ερμηνεύουν;

Χ.Ρ.: Ε, να μη γεννιέται; Να μη δούμε τον Πώποτα να λυσσάει με τις ερωτικές περιπέτειες του γιου του (γελάει);

Και η Βάλια ανοίγει το νέο «Καφέ της Χαράς»;

Χ.Ρ.: Εμ, δεν το ανοίγει; Να έχει κι άλλον έναν λόγο να τρώγεται ο Πώποτας!

(Pirauespress – φωτο:eurokinissi)