Το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης που συγκλονίζει – Γι’ αυτόν έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιστορία έχει συνταράξει την Ελλάδα...

Η 35χρονη που έριξε το βιτριόλι δεν δείχνει να έχει μετανιώσει για την πράξη της! Κυνικά αρνείται τα πάντα, ενώ τα στοιχεία εναντίον της πληθαίνουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας 40χρονος άνδρας είναι η πέτρα του σκανδάλου.

Ο 40χρονος Νώντας είναι πρώην μπάρμαν και τώρα εργάζεται σε εταιρεία. Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε διάφορα μαγαζιά στα Επτάνησα και στην Αθήνα.

Ο 40χρονος στην κατάθεσή του ανέφερε για την 35χρονη: «Πριν από περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, και τελικά αναπτύξαμε μια ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου.

Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη η Ιωάννα, στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

Η 35χρονη αναφέρθηκε και εκείνη στην σχέση της με τον Νώντα, τον άνθρωπο που άθελά του φαίνεται ότι έγινε η αφορμή για την επίθεση με βιτριόλι.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του. Θα φύγω από την ζωή του ή θα με διώξει;», αναφέρει, η γυναίκα, σύμφωνα με το MEGA, για τον 40χρονο.

Ο 40χρονος υποστήριξε ότι η σχέση τους ήταν περιστασιακή και όχι μόνον αδιαφορούσε για την 35χρονη, αλλά δεν την είχε καν καταχωρημένη στο κινητό του. Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι η Ιωάννα ήταν αυτή που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Στον αντίποδα, η άτυχη Ιωάννα θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο μέσα στην εβδομάδα! Γνωρίζει πως η ζωή της δεν θα είναι όπως ήταν.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Ιωάννα είναι αυτή θα αποφασίσει πότε θα δει το πρόσωπό της.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της κ. Απόστολο Λύτρα, η Ιωάννα επιθυμεί την παραδειγματική της τιμωρία της 35χρονης.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί