Της… κορωνο – καταγγελίας στον Βόλο – Γείτονες, πρώην εναντίον πρώην και ανταγωνιστές

Κοινωνία ρουφιάνων με απωθημένα

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου δέχεται σχεδόν καθημερινά και μία καταγγελία από τις 7 Νοεμβρίου οπότε και τέθηκαν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα.

Κατά κανόνα οι καταγγελίες γίνονται ανώνυμα. Αλλες γίνονται στο 100 άλλες απευθείας στο Α.Τ. Βόλου, άλλες μέσω e-mail.

Κοινός παρονομαστής, το αυστηρό ύφος των καταγγελλόντων που… απαιτούν έλεγχο της καταγγελίας εδώ και τώρα σε βάρος όσων καταγγέλλουν. Μόνο τον Ιανουάριο το Α.Τ. Βόλου κλήθηκε να ερευνήσει περισσότερες από 20 καταγγελίες. Από την έναρξη του δεύτερου κύματος της πανδημίας, αστυνομικοί κίνησαν τις διαδικασίες σε περίπου 30 περιπτώσεις πολιτών για κορονοπάρτι, παράνομη λειτουργία καταστημάτων, αυτοσχέδιων γυμναστηρίων κ.ο.κ.

«Στο Α.Τ. Βόλου πέραν των αυτεπάγγελτων ελέγχων στους οποίους προβαίνουμε, έχουμε διαχειριστεί με επιτυχία καταγγελίες που διαπιστώσαμε ότι υφίστανται και μάλιστα μεγάλο ποσοστό παραβάσεων εκδικάστηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η προσπάθεια είναι συνεχής στο πλαίσιο της διαδικασίας για την προστασία της δημόσιας υγείας», αναφέρει ο διοικητής του Α.Τ. Βόλου, Βασίλης Μπαλατσούκας.

Γείτονες καταγγέλλουν γείτονες, πρώην τις πρώην

Το… μενού των καταγγελιών περιλαμβάνει τα πάντα: γείτονες καταγγέλλουν γείτονές τους όταν τους βλέπουν να κάνουν κορονοπάρτι ενώ οι ίδιοι βρίσκονται σε εγκλεισμό τηρώντας τα περιοριστικά μέτρα, πρώην καταγγέλλουν πρώην κυρίως για λόγους αντεκδίκησης, επαγγελματίες ανταγωνιστές μεταξύ τους αναζητούν το παραμικρό… στραβοπάτημα.

Μάλιστα πολλές καταγγελίες διαπιστώνεται ότι δεν ευσταθούν και το πιθανότερο είναι να έχουν γίνει για λόγους αντεκδίκησης ή ακόμη και για… «σπάσιμο».

ΠΗΓΗ: larisanew.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί