Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, τα «αίματα άναψαν» στην διάρκεια διαμαρτυρίας γονέων για τα σχολεία που πηγαίνουν τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα κάποιοι να πιαστούν στα χέρια.
Οι γονείς που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία, αρχικά έξω από το Δημαρχείο, επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ούτως ώστε να καταθέσουν ψήφισμα. Τότε, τους απαγόρευσαν την είσοδο και μάλιστα, ένας δημοτικός σύμβουλος βγήκε «μαινόμενος» και πιάστηκε στα χέρια με γονείς.
Οι διαμαρτυρόμενοι μέχρι αυτή την ώρα φωνάζουν συνθήματα έξω από την αίθουσα.
Η αστυνομία προχώρησε σε συστάσεις και ζήτησε να αποχωρήσουν οι διαμαρτυρόμενοι από την εξώπορτα του δημοτικού συμβουλίου, λόγω κορωνοϊού.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ενώ επιτράπηκε σε δύο μέλη της επιτροπής των γονέων να μπουν μέσα στην αίθουσα, απαγόρευσαν την είσοδο στους ελάχιστους δημοσιογράφους που ήταν στο σημείο, λόγω…..covid.
Δείτε βίντεο από την ένταση που δημιουργήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς:
Με πληροφορίες από GR TIMES
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σάλος στο ίντερνετ με ηθοποιό που ντύθηκε «ματωμένη Τζάκι Κένεντι»…για το Χάλογουιν
- Παπασταύρου: Στην Ελλάδα το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τα ζητήματα ενέργειας τη νέα εβδομάδα
- «Θέλουμε μεγαλύτερη στρατιωτική συνεργασία με το Βιετνάμ», λένε οι ΗΠΑ στοχεύοντας την… Κίνα
- Θεσσαλονίκη: Στην νέα παραλία ο 2ος Αγώνας Δρόμου Υγείας «Άγιος Δημήτριος»
- Βεντέτα στην Κρήτη: Προσαγωγές ατόμων – Αστυνομικοί ελέγχουν ΙΧ και σπίτια στα Βορίζια, vid
- Πάτρα: Συνελήφθησαν 4 άτομα για ληστεία και 27 κλοπές – Έδρασαν σε οκτώ πόλεις
- Προς νέα ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός το 2025 – Οι νέες ταξιδιωτικές τάσεις και ο ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Δ. Κουτσούμπας για ΕΛΤΑ: Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα
- Νίκος Ανδρουλάκης:«Στις κάλπες ξεβολεύουμε την διαφθορά, την ατιμωρησία και την αλαζονεία της Ν.Δ.»
- Επίθεση Ομπάμα κατά Τραμπ: Βρισκόμαστε σε ένα αρκετά ζοφερό σημείο









