• Αρχική
  • Άρθρα
  • Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα συμπληρωματικά στοιχεία για την περιφερειακή οδό Κατερίνης από την “Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία”

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα συμπληρωματικά στοιχεία για την περιφερειακή οδό Κατερίνης από την “Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία”

Συμπληρωματικά στοιχεία για την περιφερειακή οδό Κατερίνης και την αντιπλημμυρική προστασία του ποταμού Πέλεκα κατέθεσαν στον εισαγγελέα η επικεφαλής της "«Ανυπότακτης Δημοκρατικής Μακεδονίας",

υποψήφια Περιφερειάρχης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού Γιώργος Θεοδωρόπουλος. Προ ημερών είχαν καταθέσει στον εισαγγελέα μηνυτήρια αναφορά για το θέμα κάνοντας λόγο για πλημμελή εκτέλεση και υλοποίηση των έργων και σοβαρή ζημία του Ελληνικού Δημοσίου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τόσο οικονομική, όσο και περιβαλλοντική.

Συγκεκριμένα, η κ. Χαραλαμπίδου και ο κ. Θεοδωρόπουλος, κατέθεσαν στον εισαγγελέα την Έκθεση Οριστικών Αποτελεσμάτων Ελέγχου, με ημερομηνία 12/2/2019 που πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΕΔΕΛ), της Γενικής Διεύθυνσης Ελέγχων Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων, της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών (ΥΠΟΙΚ). Η έκθεση αυτή, όπως υποστηρίζουν, επιβεβαιώνει τα όσα εμπεριέχονται στη μηνυτήρια αναφορά που ήδη κατέθεσαν.

(φώτο: Eurokinissi)