μετά από πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) που έγινε αποδεκτή από την αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.
Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΣΘ , αυξάνεται η χρονική διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων του Νοεμβρίου και του Μαΐου, από 10 σε 15 μέρες, όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιφερειακές ενότητες της χώρας, ενώι καταργείται το άνοιγμα των καταστημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ.
Ο Εμπορικός Σύλλογος υπενθυμίζει ότι οι θερινές εκπτώσεις λήγουν στις 31 Αυγούστου και εφιστά την προσοχή των εμπόρων, καθώς η επόμενη εκπτωτική περίοδος που θα ισχύει, θα είναι από 1 έως 15 Νοεμβρίου.
“Εφόσον οι εμπορικές επιχειρήσεις διαθέτουν εμπορεύματα τα οποία επιθυμούν να προσφέρουν σε χαμηλότερες τιμές, δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προσφορές”, αναφέρει ο ΕΣΘ.
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μήνυμα του 112 για περιορισμό των μετακινήσεων σε Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Παραμένει σε επιφυλακή η Λέσβος
- Νέο σόου Τραμπ! Τώρα μιλάει για… εκεχειρία: «Θα γυρίσουμε το Ιράν στη λίθινη εποχή»
- Η Ρωσία λέει «όχι» σε πασχαλινή κατάπαυση πυρός
- Μαρινάκης: Τέλος στη χρόνια ομηρία των περιφερειακών σταθμών
- Βουλγαρία: Το Ιράν μας προειδοποίησε να μην επιτρέψουμε στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βουλγαρικά αεροδρόμια
- Παγκόσμιο τσίρκο! Αυτούς τους… “ηγέτες” έχουν τα κράτη, vid
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είναι μονόδρομος για τον κ. Μητσοτάκη η αποπομπή υπουργών και υφυπουργών»
- Οι Ρώσοι μίλησαν για τον «ξεχασμένο» πόλεμο της Ουκρανίας: «Πάρε την απόφαση», λένε στον Ζελένσκι
- Βρετανός πρωθυπουργός: Δεν θα εμπλακούμε στον πόλεμο της Μ. Ανατολής









