• Αρχική
  • Άρθρα
  • Θεσσαλονίκη: 5ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Κωδωνοφορίας στις 24/2 – Διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: 5ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Κωδωνοφορίας στις 24/2 – Διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης

Τη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης,

από τη συμβολή της με την οδό ‘Ιωνος Δραγούμη έως το ύψος του Λευκού Πύργου, στο τμήμα της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου από τη συμβολή της με την οδό Σαλαμίνος έως τη συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη, καθώς επίσης και στο τμήμα της οδού Καρατάσου, από τη συμβολή της με την οδό 26ης Οκτωβρίου (Κόμβος Δικαστηρίων) έως τη συμβολή της με την οδό Σαλαμίνος, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Η διακοπή της κυκλοφορίας γίνεται λόγω των εκδηλώσεων του 5ου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Κωδωνοφορίας “Bell Roads”,που θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συνέπεια των ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα τμήματα των καθέτων οδών που συμβάλλουν στην αποκλεισμένη ζώνη διεξαγωγής του φεστιβάλ. Η κυκλοφορία των οχημάτων στα ανωτέρω οδικά τμήματα θα διεξάγεται μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών, επιχειρήσεων, κτλ. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών 26ης Οκτωβρίου, Μοναστηρίου, Εγνατία και τους λοιπούς δρόμους του κέντρου της Θεσ/νίκης.

(φώτο: Eurokinissi)