• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δεν το περίμενε κανείς: Tελετουργία για την παγκόσμια ειρήνη στην ΕΛΛΑΔΑ;

Δεν το περίμενε κανείς: Tελετουργία για την παγκόσμια ειρήνη στην ΕΛΛΑΔΑ;

Το Σάββατο που μας πέρασε (3 Αυγούστου), έλαβε χώρα μια «περίεργη» εκδήλωση.

Συγκεκριμένα, στο πασίγνωστο Ηρώδειο, έλαβε χώρα η «τελετουργία της Αρμονίας». Μια εκδήλωση, η οποία συνδυάζοντας κορυφαίες ορχήστρες από όλον τον κόσμο, στόχευε, όπως οι ίδιοι οι διοργανωτές της δήλωσαν, στο να εκφράσει το πανανθρώπινο όραμα της παγκόσμιας ειρήνης.

Ας δούμε όμως πως διαφημίστηκε η συναυλία, καθώς και τι περιλάμβανε.

«Τελετουργία της Αρμονίας Η μελωδία του παγκόσμιου πολιτισμού»: Μια μαγευτική συναυλία, «τελετή» μουσικής αρμονίας όπως δηλώνει και ο τίτλος της, μέσα από τη συνεργασία του Φεστιβάλ Αθηνών με την Κινεζική Βιομηχανία Επενδύσεων στον Πολιτισμό (NCII). Μουσικοί από διαφορετικές χώρες ενώνουν τα ταλέντα τους για να εκφράσουν το πανανθρώπινο όραμα της παγκόσμιας ειρήνης.

Στο πρώτο μέρος, ο γερμανός συνθέτης Ένγιοτ Σνάιντερ, από τους πλέον καταξιωμένους και δημοφιλείς μουσικούς της χώρας του, συνέπραξε με τον Όττο Σάουτερ, κορυφαίο σολίστα στον κόσμο στην πίκολο τρομπέτα, και τους εκρηκτικούς Ten of the Best, ένα σχήμα που περιλαμβάνει δέκα από τους καλύτερους τρομπετίστες παγκοσμίως.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε η διεθνώς αναγνωρισμένη Εθνική Ορχήστρα της Κίνας (CNSO), υπό τη διεύθυνση του Yan Bozheng, από τις πιο αναγνωρισμένες προσωπικότητες των τεχνών στην Κίνα, όπου και ερμήνευσε κλασικά έργα από ολόκληρο τον κόσμο.

Στο τρίτο μέρος της συναυλίας, στη σκηνή του Ηρωδείου ανέβηκε η φημισμένη Παιδική Χορωδία του Σάλτσμπουργκ, που για περισσότερο από 50 χρόνια έχει συνεργαστεί με πολυάριθμα ιδρύματα και φεστιβάλ στην Ευρώπη και έχει κερδίσει πλήθος βραβείων.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εν λόγω εκδήλωση, καθώς η είσοδος ήταν ελεύθερη.

Σημείωση: Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είμαστε εναντίον μιας τέτοιας εκδήλωσης, απεναντίας μας αρέσει η μουσική. Το πρόβλημα δεν είναι η μουσική αυτή, καθεαυτή, αλλά εκείνοι που την χρησιμοποιούν για να περάσουν τα δικά τους μηνύματα, όπως αυτό περί του «πανανθρώπινου οράματος παγκόσμιας ειρήνης», φράση που χρησιμοποιεί διαρκώς η Νέα Τάξη για να προπαγανδίσει τον ερχομό του παγκόσμιου ηγέτη (Αντιχρίστου).

Τέτοιου είδους συναυλίες, έχουν γίνει αρκετές ανά τον κόσμο, πράγμα λογικό αφού όλοι πρέπει να εμπεδώσουν τον ερχομό της γκρί παγκόσμιας ομογενοποιημένης κοινωνίας.

Βλέπουμε επομένως, πως η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί ποικίλους τρόπους για να περάσει τα μηνύματά της, όπως κινηματογραφικές ταινίες, σειρές, τραγούδια, διαφημίσεις, παιχνίδια, ακόμη και «αθώες» συναυλίες!

(φώτο: Eurokinissi)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...