Tαινίες που κάνουν πρεμιέρα από τις 30 Ιανουαρίου (βίντεο)

Mαζί με το Cosmic Candy που κυκλοφορεί από σήμερα σε επιλεγμένες αίθουσες, η κινηματογραφική εβδομάδα έχει να μας προσφέρει πολλά. Περιπέτειες, θρίλερ και αγαπημένους πρωταγωνιστές.

Το απίθανο ταξίδι ενός φακίρη (Odeon)

Αυτή είναι η ιστορία ενός φακίρη που προσπαθεί να εξαπατήσει ένα ολόκληρο χωριό ότι έχει μαγικές ικανότητες, ώστε να του πληρώσουν ένα ταξίδι στο Παρίσι για να… αγοράσει ένα κρεβάτι με καρφιά από το ΙΚΕΑ! Από τη Γαλλία ως τη Λιβύη, μέσα σε αερόστατα, ταξί και παράξενες… ντουλάπες, ζήστε ένα απίστευτο, μαγευτικό ταξίδι γεμάτο χρώμα, απίθανους χαρακτήρες, μαγικά κόλπα και έρωτες!

Σκηνοθεσία: Ken Scott. Πρωταγωνιστούν: Dhanush, Bérénice Bejo, Erin Moriarty,Barkhad Abdi, Gérard Jugnot και Ben Miller.

Ο Φάρος (Tulip)

Σε ένα μυστηριώδες νησί, δυο φρουροί ενός απομονωμένου φάρου έχουν χρέος να μείνουν στο πόστο τους για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Εκεί θα έρθουν κοντά, θα συγκρουστούν και τελικά θα βυθιστούν στα ανείπωτα μυστήρια αυτού του παράξενου μέρους. Το πέρασμα του χρόνου θα φέρει στην επιφάνεια το πνιγηρό αίσθημα απομόνωσης, θα ανασύρει σκοτεινές φαντασιώσεις και, τελικά, θα στρέψει τους δυο άνδρες στην παράνοια.

Σκηνοθεσία: Robert Eggers. Πρωταγωνιστούν: Robert Pattinson, Willem Dafoe και Valeriia Karaman.

The Gentlmen (Odeon)

Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνωμοσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.

Σκηνοθεσία:Guy Ritchie. Πρωταγωνιστούν: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell και Hugh Grant.

marieclaire.gr / photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί