Με τον πρύτανη του St. Kliment Ohridski University της Μπίτολα στη χώρα του Ζάεφ, καθηγητή Sasho Korunovski, συναντήθηκε σήμερα, ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Παπαϊωάννου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ανανέωσης της Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ των δύο πανεπιστημίων, μέσω της οποίας θα είναι δυνατή η κινητικότητα των φοιτητών και των φοιτητριών μεταξύ των δύο Ιδρυμάτων και η υλοποίηση κοινών εκπαιδευτικών και ερευνητικών δράσεων.
«Το πανεπιστήμιό μας, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον διεθνή ακαδημαϊκό χώρο, αποτελεί πόλο έλξης για την ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών με πανεπιστήμια του εξωτερικού με στόχο την προαγωγή της έρευνας σε κάθε τομέα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρύτανης του ΑΠΘ.
Από την πλευρά του, ο Sasho Korunovski, δήλωσε ότι η συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας, θα ενισχύσει σημαντικά τις ακαδημαϊκές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη ευρύτερης διασυνοριακής συνεργασίας.
photo:pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















