• Αρχική
  • Άρθρα
  • Συγκλονίζει πασίγνωστος τραγουδιστής: «Ένα ιατρικό λάθος άφησε εγκεφαλικά παράλυτο τον αδερφό μου – Ζει από θαύμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει πασίγνωστος τραγουδιστής: «Ένα ιατρικό λάθος άφησε εγκεφαλικά παράλυτο τον αδερφό μου – Ζει από θαύμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και αποκάλυψε ότι από ένα ιατρικό λάθος προκλήθηκε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στον αδελφό του, λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του.

Για τον μεγάλο του αδελφό μίλησε για πρώτη φορά ο Σάκης Αρσενίου.

Ο Σάκης Αρσενίου περιέγραψε την προσπάθεια των γονιών του να μεγαλώσουν με αγάπη και ενότητα τα τρία τους παιδιά.

«Είναι μια ιστορία που δεν έχω αναφέρει ποτέ σε κανέναν. Δεν υπάρχει λόγος. Για εμένα πια ο αδερφός μου, αν και παιδί με ιδιαιτερότητες, είναι φυσιολογικός…

Ο αδερφός μου γεννήθηκε κανονικά, λίγο πρόωρος, όμως όπως μου είπε η μητέρα μου, ένα ιατρικό λάθος, μια αμέλεια, τον άφησε για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς οξυγόνο και έγινε ό,τι έγινε.

Οι γονείς μου του στάθηκαν φυσικά, είναι ήρωες για μένα, γιατί μετά τον Σωτήρη μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν κι άλλο παιδί, εμένα και έπειτα την αδερφή μου. Είμαστε πολλοί δεμένοι…» είπε ο Σάκης Αρσενίου.«Με θυμώνει που η νοοτροπία του Ελληνα είναι έτσι που κοιτάει περίεργα. Απλά είναι κι ένας άνθρωπος αυτός… Έχω μαλώσει για τον Σωτήρη. Πιτσιρικάς έχω παίξει ξύλο για εκείνον, επειδή τον κορόιδευαν άλλα παιδιά και γελούσαν (…) Ο Σωτήρης ζει από θαύμα. Είχαν πάρει τη μητέρα μου τηλέφωνο και της είχαν πει ότι το παιδί δεν θα ζήσει. Έκανε την προσευχή της και σε μία ώρα άλλαξαν όλα…», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Σάκης Αρσενίου.


(iefimerida – φωτο:pexels)