Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου θύμα ξυλοδαρμού: «Λιποθύμησα όταν τον είδα»

Η μητέρα του άτυχου 17χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμορία στο Γαλάτσι πριν από μερικές ημέρες περιγράφει πώς βίωσε την περιπέτεια του παιδιού της.

Ένα 17χρονο παιδί δέχτηκε σοβαρή επίθεση από άλλους ανήλικους στο Γαλάτσι πριν από μερικές ημέρες και του προκλήθηκαν βαρύτατοι τραυματισμοί.

Υπεθυμίζεται πως το περασμένο Σάββατο, ο άτυχος νέος πήγε με τους φίλους του στην πλατεία για να πιουν καφέ και είδε έναν καυγά μεταξύ δύο παιδιών.


Τότε, ο 17χρονος φώναξε «σταματήστε» και δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από νεαρό, ο οποίος τον γρονθοκόπησε και τον σώριασε στο έδαφος. Εκείνη τη στιγμή δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα από 20 άτομα που μαζεύτηκαν στο σημείο.

Η μητέρα του 17χρονου μιλώντας στην ΕΡΤ περιέγραψε το σοκ της μόλις αντίκρισε το παιδί της.

«Όταν είδα το παιδί μου, έπεσα κάτω λιπόθυμη, εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να συνέλθω για δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβω τι είχε γίνει.

Ήταν μέσα στα αίματα, η μπλούζα του ήταν σκισμένη, ήταν πολύ χάλια» δήλωσε συγκλονισμένη η μητέρα του.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα κάτω γνάθου και χτυπήματα σε όλο του το σώμα, ενώ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς του έχουν δημιουργηθεί φοβίες.
Η δικηγόρος της οικογένειας, Κατερίνα Φραγκάκη, η οποία μίλησε επίσης στη δημόσια τηλεόραση, έκανε λόγο για σκληρή συμμορία ανηλίκων.

«Λαμβάνουμε συνεχώς νέα στοιχεία, είμαστε κοντά να αναγνωρίσουμε και άλλα παιδιά τα οποία χτύπησαν με αυτό το βίαιο τρόπο τον Αλέξανδρο. Έχει υποστεί σοκ από την επίθεση και χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη» κατέληξε η δικηγόρος.

(sputniknews – φωτο:photo screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί