Συγκινεί η ανταπόκριση του κόσμου στην υπόθεση της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα – Βρήκε δουλειά η μητέρα της!

Ένα ευχάριστο νέο, σε μία υπόθεση όμως που ανέδειξε ένα «βουνό» προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του τουρισμού φέτος.

«Από αγκάθι βγαίνει ρόδο» λέει η παροιμία και έτσι και στην περίπτωση της οικογένειας της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο τα νέα είναι ευχάριστα.

Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα αλλά και οι αγωνιώδεις εκκλήσεις της μητέρας για να βρει μία δουλειά βοήθησαν στη μεγάλη κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο.

Από το φιλανθρωπικό σωματείο «Αγία Σοφία» που ηγείται η 60χρονη Σοφία Μανιά έγινε γνωστό πως η μητέρα της 9χρονης το πρωί της Παρασκευής βρήκε δουλειά σε επιχείρηση του νησιού και έτσι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις καθημερινές υποχρεώσεις της.

Οπως είπε στο ethnos.gr η Σοφία Μανιά «όλοι είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για το αίσιο τέλος αυτής της δύσκολης υπόθεσης.

Η μαμά και το παιδάκι είναι μια χαρά και έχουν ανακάμψει και ψυχολογικά. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να βρούμε λύσεις για πολλές ακόμα οικογένειες που είναι στην ίδια μοίρα».

(Ethnos – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί