Σταμάτης Γονίδης μαινόμενος! Τι είπε για τα νυχτερινά μαγαζιά και τα σύνορα

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook, τοποθετείται για το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών στις 12 το βράδυ, λόγω κορονοϊού. Ο ίδιος σημειώνει ότι η κυβέρνηση έλαβε αυτή την απόφαση, την στιγμή που άνοιξε τα σύνορα για τους τουρίστες. Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρει στην ανάρτηση του, τα εξής: «Από τους πρώτους […]

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook, τοποθετείται για το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών στις 12 το βράδυ, λόγω κορονοϊού.

Ο ίδιος σημειώνει ότι η κυβέρνηση έλαβε αυτή την απόφαση, την στιγμή που άνοιξε τα σύνορα για τους τουρίστες.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρει στην ανάρτηση του, τα εξής:

«Από τους πρώτους που τήρησαν επιμελώς τα μέτρα κατα του κορονοϊού ήταν οι επιχείρηματιες των κέντρων διασκέδασης. Γιατί κύριοι της κυβέρνησης τόσο μένος κατα του κλάδου μας;Σε εμάς οι νέοι ήταν ασφαλείς με αποστάσεις. Γιατί κύριοι εσείς ανοίξατε τα σύνορα μας ενώ γνωρίζατε οτι θα αυξηθούν τα κρούσματα; Δεν γνωρίζετε οτι οι κλάδοι που εξυπηρετούν τον τουρισμό ειναι Έλληνες εργαζόμενοι; Εχω την αίσθηση οτι μας τιμωρείτε για κάτι που δεν φταίμε…Αφήστε μας τουλάχιστον να «πολεμήσουμε» αυτόν τον αόρατο εχθρό και μετα τις 11 το βραδυ…Ναι στα μέτρα αφανισμού του κορονοϊού Οχι στα μέτρα αφανισμού του κλάδου εστίασης-διασκέδασης. Σταματης»

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί