Σπαρακτικό “αντίο” στον 15χρονο μαθητή που σκοτώθηκε από αεροβόλο – ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλίμα οδύνης μα και Αναστάσιμης προσμονής, τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης η Εξόδιος Ακολουθία του 15χρονου που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα την Κυριακή. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον Αλέξανδρο στην τελευταία του κατοικία, ενώ με θάρρος υπέμειναν την τελευταία πράξη του δράματος οι γονείς του, πατέρας Αχίλλιος […]

Σε κλίμα οδύνης μα και Αναστάσιμης προσμονής, τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης η Εξόδιος Ακολουθία του 15χρονου που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα την Κυριακή. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον Αλέξανδρο στην τελευταία του κατοικία, ενώ με θάρρος υπέμειναν την τελευταία πράξη του δράματος οι γονείς του, πατέρας Αχίλλιος Καραμίντζιος, η πρεσβυτέρα του Λουκία και τα έξι αδελφάκια του.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα για τον θάνατο του παιδιού εκδόθηκε το πρωί της Τρίτης και παρά τις υποθέσεις περί καρδιακής ανακοπής σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη επήλθε «θανατηφόρα κρανιοεγκεφαλική κάκωση με σφαιρίδιο συμβατό με αεροβόλο όπλο».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί