Σουφλί: Κτήνη δολοφόνησαν με φόλες κυνηγόσκυλο – Οργισμένη αντίδραση του ιδιοκτήτη (ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Άγνωστοι δολοφόνοι σκότωσαν με φόλες ένα κυνηγόσκυλο ηλικίας 13 χρόνων στο Σουφλί, με τον ιδιοκτήτη του συγκλονισμένο και οργισμένο να ξεσπά εναντίον τους.

Είναι δυστυχώς ένα ακόμα αποτρόπαιο κρούσμα δολοφονίας ενός αθώου σκυλιού, μετά από αυτό που είχε συμβεί πριν από μήνες στο σκυλί του Γενικού Γραμματέα του δήμου Σουφλίου Χρήστου Χριστοδούλου. Μια υπόθεση που ακόμα δεν διαλευκάνθηκε από την αστυνομία και ο δράστης ή οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.
Αυτή την φορά ήταν το κυνηγετικό σκυλί του Σταμάτη Μούτλια, o οποίος ξέσπασε κατά των άγνωστων δραστών, δημοσιεύοντας μάλιστα και ένα συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ λίγων δευτερολέπτων με τις τελευταίες στιγμές της αγαπημένης του σκυλίτσας να ψυχορραγεί, αφού παρά τις προσπάθειες του και τις δυο ενέσεις ατροπίνης που της έκανε αμέσως και τις άλλες ενέργειες, το δηλητήριο της φόλας ήταν πολύ δυνατό.

Όπως έγραψε ο κ.Μούτλιας έξαλλος με τον αλήτη δολοφόνο:

“Είναι κρίμα και άδικο να πεθαίνει ένα σκυλί έτσι επειδή κάποιος κακόψυχος και ανώμαλος άνθρωπος γέμισε φόλες παντού!!

Πέρασα φανταστικές κυνηγετικές στιγμές μαζί της και να τη χάσω έτσι στα 13 της??

Θα έρθει όμως και η σειρά σου να ξέρεις απλά αγόρασε μεγάλο φτυάρι για να μπορείς να σκάψεις πολύ βαθιά”.

Μάλιστα υπήρξαν δεκάδες σχόλια αγανακτισμένων πολιτών γι’ αυτή την αποτρόπαια πράξη, που δυστυχώς δεν είναι η μοναδική στην περιοχή του Σουφλίου, αφού ανώμαλοι ψυχικά ξεσπούν τα αρρωστημένα τους ένστικτα βασανίζοντας και θανατώνοντας αθώα σκυλάκια.

Προσοχή σκληρές εικόνες:

evrosnews

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί