• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΣΟΚ: Βάζουν πρόστιμα σε κατοίκους, στο Μάτι; Απίστευτες καταστάσεις, στην Ελλάδα του 2019

ΣΟΚ: Βάζουν πρόστιμα σε κατοίκους, στο Μάτι; Απίστευτες καταστάσεις, στην Ελλάδα του 2019

Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι οποίες αφορούν “το Μάτι”.

Οι πληροφορίες αυτές, δεν έχουν να κάνουν με το γεγονός της φονικής πυρκαγιάς αλλά…κάτι άλλο. Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί, αυτό που θα διαβάσετε.

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ, ακούσαμε ότι οι κάτοικοι στο Μάτι,έχουν αντιμετωπίσουν ένα νέο πρόβλημα. 9 μήνες πέρασαν από την φονική πυρκαγιά, αλλά τα προβλήματα όχι μόνο παραμένουν, αλλά αυξάνονται κιόλας.

Οι υπηρεσίες της Πολεοδομίας, διαπίστωσαν ότι υπάρχει θέμα με την νομιμότητα ορισμένων κτισμάτων, στο Μάτι. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι πολεοδόμοι θα επιβάλουν πρόστιμα στους ιδιοκτήτες σπιτιών, που βρίσκονται στο μπαζωμένο ρέμα της περιοχής.

Οι κάτοικοι θα προσφύγουν στην Δικαιοσύνη, καθώς υποστηρίζουν ότι ουδέποτε οριοθετήθηκε ρέμα, στην περιοχή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», τα πρόστιμα αφορούν 70 κατοικίες (στο Μάτι) και προσεγγίζουν (σε κάποιες περιπτώσεις), τα 150.000 ευρώ και σε άλλες τα 250.000 ευρώ. Κάποιοι κάτοικοι μάλιστα, καταγγέλλουν στην εφημερίδα ότι τα πρόστιμα ξεπερνούν τα….. 400.000 ευρώ.

Απίστευτες καταστάσεις. Αν υπάρχει όντως θέμα ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, γιατί οι αρχές θυμήθηκαν τώρα να επιβάλουν πρόστιμα; Τώρα σε μια εποχή που οι άνθρωποι ακόμα μετράνε τις πληγές τους;

photo:eurokinissi