«Σκότωσε το παιδί μου και θέλω δικαίωση για την ψυχή της κόρης μου»

«Σκότωσε το παιδί μου και θέλω δικαίωση για την ψυχή της κόρης μου». Αυτό δήλωσε η μητέρα της 18χρονης Ειρήνης που βρήκε τραγικό θάνατο στην Πετρούπολη.

 

Κατηγορούμενος για την υπόθεση είναι ο πατέρας της 18χρονης.

Η μητέρα ανέφερε έξω από το δικαστήριο ότι: «Θέλω να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου».

Η δικηγόρος της μητέρας σημείωσε ότι: «Ο δολοφόνος τυγχάνει να είναι και πατέρας του θύματος. Είναι πρωτάκουστο. Η οικογένεια θέλει να τιμωρηθεί ο δράστης. Έζησε δύσκολες ώρες και στιγμές στα χέρια του.

Παρατεταμένα της έκλεισε το στόμα και τη μύτη μέχρι που νεκρώθηκε ο εγκέφαλός της».

Ο 55χρονος κατηγορείται ότι, πριν από περίπου δέκα μήνες, δολοφόνησε με φρικτό τρόπο την 18χρονη κόρη του Ειρήνη μέσα στο σπίτι τους, στην Πετρούπολη.

Το δικαστήριο καλείται να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου της άτυχης κοπέλας που, σύμφωνα με την κατηγορία, μαρτύρησε στα χέρια του πατέρας της ο οποίος, αφού της έκλεισε το στόμα και τη μύτη, τη στραγγάλισε, την τραυμάτισε με μαχαίρι στο πρόσωπο, το στήθος και το χέρι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι τους. Το κορίτσι ξεψύχησε στο Θριάσιο όπου νοσηλεύτηκε για λίγα εικοσιτετράωρα με τους γιατρούς να ελπίζουν σε ένα θαύμα το οποίο, τελικά, δεν έγινε.

Το έγκλημα ήρθε στο φως όταν πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν για την πυρκαγιά, απεγκλώβισαν από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην Πετρούπολη, την 18χρονη και τον πατέρα της. Ο θάνατος της Ειρήνης έφερε στο προσκήνιο μία συγκλονιστική οικογενειακή ιστορία.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu