ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Κτηνοτρόφος ξεσπάει πάνω από το καμένο κοπάδι του στην Β. Εύβοια, vid

Ξεσπά κτηνοτρόφος που αντίκρυσε καμένο όλο του το κοπάδι, στη φωτιά στη Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην Κερασιά του δήμου Μαντουδίου – Λίμνης, Αγίας Άννας. Προσοχή, βίντεο με σκληρές εικόνες

Με φωνές και κλάματα ξέσπασε ένας κτηνοτρόφος από τη Βόρεια Εύβοια που εντόπισε χθες καμένα όλα τα ζώα από το κοπάδι που διατηρεί η οικογένεια του.

Στο συγκλονιστικό βίντεο, ο Αντώνης Αγγέλου από την Κερασιά, οργισμένος για αυτήν την μεγάλη καταστροφή, βγάζει κραυγή απελπισίας, καθώς εκτός από τον πόνο που βίωσαν τα δεκάδες ζώα του που απανθρακώθηκαν, ο ίδιος φέρεται να είναι και ρητινοκαλλιεργητής, σε έναν τόπο πλέον που δεν έχει τίποτα άλλο, από καμένο δάσος.

Σημειώνεται πως τα πύρινα μέτωπα στην Βόρειο Εύβοια συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, ενώ εξαιρετικά δύσκολες είναι αυτήν την ώρα οι στιγμές στα χωριά Σήμια, Κρυονερίτης, Μηλιά και Αγδίνες. Οι φλόγες απείλησαν να κυκλώσουν όχι μόνο τα χωριά αλλά και τις πυροσβεστικές δυνάμεις που ήταν μέσα σε αυτά και πρόλαβαν να φύγουν όταν δόθηκε εντολή να υποχωρήσουν για να μην εγκλωβιστούν.

Την ίδια στιγμή, από την άλλη πλευρά, στο Μετόχι και το Σπαθάρι φούντωσαν και πάλι τα μέτωπα γύρω από κατοικημένες περιοχές, ενώ αναζωπυρώσεις είχαμε και κοντά στο χωριό Μουρτιά από το οποίο έχει περάσει πάρα πολλές φορές η φωτιά.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο (Προσοχή περιέχει σκληρές εικόνες):

grtimes

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί