Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει – Χιλιάδες κρατήσεις σε βίλες Αirbnb

Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών και των… φρονίμων τα παιδιά φροντίζουν από τώρα για τη διαμονή τους. Ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς – κι όχι μόνο για το Πάσχα – είναι και η Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το ThessToday, xιλιάδες Θεσσαλονικείς «πακετάρουν» βαλίτσες με προορισμό τη Χαλκιδική ενόψει Πάσχα. Mέχρι στιγμής η πληρότητα σε απομονωμένες κατοικίες και βίλες τύπου Airbnb βρίσκεται στο 70%, χωρίς να αποκλείεται να εκτοξευτεί ακόμα και στο 80%!

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων (ΠΑΣΥΔΑ), Ανδρέας Χίου, εξήγησε στο ThessToday ότι το ενδιαφέρον για τα Airbnb στη Χαλκιδική εκδηλώνεται κυρίως από οικογένειες και παρέες των δύο και των τριών ζευγαριών, με γνώμονα βέβαια ότι φέτος στο Πασχαλινό τραπέζι επιτρέπονται έως και 12 άτομα αν είναι σε εξωτερικό χώρο.

Οι τιμές για την ενοικίαση μονοκατοικίας ή βίλας με βραχυχρόνια μίσθωση στη Χαλκιδική ξεκινούν από 80 με 100 ευρώ το βράδυ.

Μία σχετικά πολυτελής βίλα με τρία υπνοδωμάτια κοστολογείται περίπου στα 100 με 150 ευρώ τη διανυκτέρευση.

«Πιστεύω μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη ο κόσμος που θα μπαίνει στο διαδίκτυο ή θα παίρνει τηλέφωνο για κρατήσεις δεν θα μπορεί να βρει Airbnb, γι’ αυτό πρέπει να βιαστεί…», κατέληξε.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί