«ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ» σε ανεμβολίαστη μάνα με ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΟ!!! Καταγγελία «ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ» στο el.gr

«ΒΡΟΧΗ» τα παράπονα για την συμπεριφορά υγειονομικών απέναντι σε όσους δεν θέλουν ή φοβούνται να τρυπηθούν...

Ακόμα μία αναγνώστρια του el.gr προέβη σε καταγγελία για ανάρμοστη έως ρατσιστική συμπεριφορά σε ελληνικό νοσοκομείο.

Αναφέρει η καταγγελία:

Προ ημερών εισήχθη στο ……………. νοσοκομείο …………… με το δυο μηνών γιο μου καθώς παρουσίαζε ταχύπνοια και δυσχέρεια στην αναπνοή λόγω βροχιολίτιδας.

Κατά την εξέταση διενεργήθηκε ράπιντ τεστ και στους δυο μας, τα οποία ήταν αρνητικά και ελήφθη και δείγμα για να διενεργηθεί κ μοριακό τεστ. Από κει και πέρα τύχαμε απαράδεκτης συμπεριφοράς.

Μας τοποθέτησαν σε δωμάτιο που παραμένουν οι νεοεισαχθέντες στην πτέρυγα ως ύποπτα κρούσματα covid, έως ότου βγει το αποτέλεσμα των μοριακών τεστ. Τις πρωινές ώρες βγήκε ο ορός από το μωρό καθώς δεν είχε τοποθετηθεί καλά και, ενώ ενημέρωσα, μου φώναξαν να μη βγω από το δωμάτιο και να κλείσω την πόρτα.

Σε λίγο μια νοσοκόμα μισάνοιξε την πόρτα και μου άφησε βαμβάκι με τις οδηγίες να πιέσω το σημείο που ήταν ο ορός και να σταματήσω το αίμα. Δεν έκανε καν τον κόπο να έρθει να δει την κατάσταση.

Από κει και πέρα καθώς το μωρό ήταν εξαντλημένο λόγω της κατάστασης του, φώναζα να έρθουν να το εξετάσουν και να το βοηθήσουν και κανείς δεν ανταποκρινόταν.

4 ώρες  μετά, ήρθαν γιατροί να εξετάσουν τα παιδιά στο θάλαμό μας και πολύ φυσιολογικά μια από τους ιατρούς παραδέχτηκε ότι αποφεύγουν να εισέρχονται στο συγκεκριμένο δωμάτιο έως ότου βγουν τα μοριακά τεστ ( κατά προτίμηση αρνητικά). Κάθε φορά που στο θάλαμο χρειαζόμασταν κάτι για τα παιδιά και πηγαίναμε στην πόρτα για να φωνάξουμε κάποιον, μας φώναζαν απότομα να κλείσουμε την πόρτα  και να μη βγούμε από εκεί και δεν ανταποκρινόταν κανείς.

Στο διπλανό δωμάτιο καραντίνας, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να εισέλθουν για να εξετάσουν τα παιδιά διότι οι συνοδοί γονείς ήταν εμβολιασμένοι (παρ’ολ’αυτά χωρίς αρνητικό ράπιντ, τους πήραν δείγμα μόνο για μοριακό) και μάλιστα τους καθησύχαζαν ότι παρόλο που είχαμε κοινόχρηστο μπάνιο δεν υπήρχε πρόβλημα, διότι εκεί  δεν μεταδίδεται ιδιαίτερα ο covid-19.

Τις επόμενες μέρες και καθώς συνομιλούσα με άλλες συνοδούς μαμάδες ανακάλυψα ότι απαξιωτική συμπεριφορά είχαν μόνο σε ανεμβολίαστους συνοδούς κατά την καραντίνα και εξαίσια και εξυπηρετική συμπεριφορά σε όσους διέθεταν πιστοποιητικό νόσησης ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η μόνη διαφορά μας ήταν ότι τουλάχιστον εμείς που δεν έχουμε κάνει το εμβόλιο είχαμε έστω και ένα ράπιντ τεστ αρνητικό. Το νοσηλευτικό προσωπικό, οι γιατροί, είχαν ελεγχθεί; Τα δικά μας τα παιδιά δεν έχρηζαν βοήθειας μέχρι να βγει το μοριακό τεστ αρνητικό; Δηλαδή ήμασταν μια τόσο μεγάλη υποθετική(!) απειλή ώστε να παραμελούν τα παιδιά μας; Τόσο μεγάλη ώστε να φροντίσουν να ενημερώσουν στο διπλανό δωμάτιο ποιο είναι το εσωτερικό νούμερο για να τους καλούν αν χρειαστούν οτιδήποτε ενώ σε μας δεν έγινε καμία τέτοια νύξη;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί