Πτώση θερμοκρασίας από αύριο

Με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα νησιά, το σκηνικό του καιρού την Τετάρτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και συγκεκριμένα αναμένονται καταιγίδες στην Κρήτη, τις Κυκλάδες (κυρίως στις νότιες) και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα. Η πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ, αναφέρεται επίσης σε τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6, βαθμιαία τοπικά 7 και στα νότια πελάγη έως 8 μποφόρ. Την ίδια ώρα, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.
Η πρόγνωση του καιρού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, αναμένονται στην Αττική την Τετάρτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες, το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, εντάσεως 3 μποφόρ. Και θερμοκρασία από μηδέν έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη
Λίγες τοπικές νεφώσεις, το σκηνικό του καιρού στη Βόρεια Ελλάδα, με την ορατότητα, τοπικά περιορισμένη ή και ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. ΟΙ άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθείαπό -03 (μείον 3) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Δυτική Ελλάδα
Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ, στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Κι εδώ, τοπικά περιορισμένη ορατότητα στην Ήπειρο τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5, στα νότια 5 με 6 και βαθμιαία 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Ελλάδα από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο από -2 (μείον 2) έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ανατολική Ελλάδα
Ο καιρός στη Θεσσαλία και τις Σποράδες προβλέπεται συννεφιασμένος. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και στην νοτιοανατολική Πελοπόννησο μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στη Θεσσαλία τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά και νότια 6, ενισχυόμενοι βαθμιαία σε 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες και Κρήτη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το σκηνικό του καιρού στα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, στην Κρήτη και βαθμιαία και στις Κυκλάδες (κυρίως τις νότιες). Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα δυτικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά του Α. Αιγαίου και Δωδεκάνησα
Ο καιρός αναμένεται συννεφιασμένος στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι πνέουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί