Παίκτρια του νέου My Style Rocks είχε ένα σοβαρό ατύχημα και το αποκάλυψε η ίδια σε βίντεο το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Η Τόνια Κούμπα, όπως έιναι το όνομα της, είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και θα συμμετέχει στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μόδας με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη.
Η Τόνια, μιλώντας στο βίντεο αποκάλυψε ότι πριν τρία χρόνια έχασε το αριστερό της άνω χείλος από επίθεση σκύλου.
«Είμαι η Τόνια Κούμπα, είμαι 32 χρονών και είμαι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Λόγω του επαγγέλματός μου η εμφάνιση είναι σημαντική και ειδικότερα το πρόσωπό μου. Πριν τρια χρόνια είχα ένα ατύχημα.
Ένα σκυλί μου επιτέθηκε και έχασα το αριστερό άνω χείλος μου και κόπηκε στα τρία και χρειάστηκε πάνω από οκτώ μήνες εντατικών θεραπειών για να μπορέσω να αναρρώσω».
(Protothema – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποια χαρακτηριστικά κάνουν ορισμένους πλανήτες “καλύτερους” για να φιλοξενήσουν ζωή εκτός της Γης, σύμφωνα με μελετητές
- Το Ισραήλ αναφέρει ότι έπληξε στο Ιράν κέντρο ερευνών για στρατιωτικά υποβρύχια
- Δανία: Ο βασιλιάς ανέθεσε στη Μέτε Φρεντέρικσεν να ηγηθεί των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης
- Αύριο η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού – Tο ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
- Κίνδυνος για την «χειρότερη βιομηχανική κρίση» λόγω του πολέμου στην Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το ICC
- Συνελήφθη ανήλικος στο Ρέθυμνο με γραμμάρια κοκαΐνης
- Σοϊγκού για τον πόλεμο εναντίον του Ιράν: «Καλούμε τα μέρη να επιστρέψουν αμέσως σε μια διπλωματική διευθέτηση»
- Τουλάχιστον 7 στρατιώτες νεκροί σε νέα επίθεση στο δυτικό Ιράκ – Η Βαγδάτη θα προσφύγει στον ΟΗΕ (Vid)
- Ν. Χαρδαλιάς: Πυλώνας δημοκρατίας, ειρήνης, ελευθερίας και διεθνούς νομιμότητας η Ελλάδα, σε ένα έντονα ασταθές διεθνές περιβάλλον
- Εντυπωσίασαν οι Εύζωνες στην παρέλαση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, vid









