Πικρές αλήθειες από τη μητέρα της Μυρτούς που κακοποιήθηκε από Πακιστανό: «Αν ήταν καμιά προσφυγοπούλα όλοι θα είχαν βοηθήσει» – ΒΙΝΤΕΟ

Άφωνοι οι δημοσιογράφοι στο πλατό.

Σε απόγνωση βρίσκεται η οικογένεια της Μυρτούς, με το κράτος να αρνείται να δώσει βοήθεια 2.900 ευρώ μηνιαίως για τη φροντίδα της.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2012 στο νησί της Πάρου ένας αδίστακτος Πακιστανός βίασε και κακοποίησε την ανήλικη τότε Μυρτώ σε μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Έχει γίνει από το 2017 μια προσφυγή μας κατά της πολιτείας, ζητήσαμε και απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο, είχαμε ζητήσει να δίνεται ένα ποσόν κάθε μήνα για την αξιοπρεπή συντήρηση της Μυρτώς φάρμακα, γιατροί κλπ. Αύριο στο ΣτΕ στις 10 το πρωί εκδικάζεται η αναίρεση θα είμαι απέξω γιατί με πνίγει αητό το πράγμα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Μαρία Κοτρώτσου.

Και συνέχισε:

«Αν ήταν το παιδί μία προσφυγοπούλα όλοι θα είχαν συντρέξει, από ΜΚΟ, από οργανώσεις, από οτιδήποτε. Επειδή είναι Ελληνίδα συμβαίνει αυτό. Όλοι μας λένε ότι γινόμαστε ρατσιστές. Αυτό όμως εγώ το βιώνω ως ρατσισμό και είμαι και Ελληνίδα και το βιώνω. Είναι απαράδεκτο.

Ζητάω με δικά μου λεφτά να πάμε στη Γερμανία και που μαζεύτηκαν από ανθρώπους που ήθελαν και βοήθησαν, όπως ήταν ο κ. Κυρανάκης και ο κ. Μαρινάκης. Η Μυρτώ χειροτερεύει».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί