• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Ούτε στη δικτατορία …»!!! Πετράκος για εισαγγελική παρέμβαση μετά τις δηλώσεις του για τον κορωνοϊό (Vid)

«Ούτε στη δικτατορία …»!!! Πετράκος για εισαγγελική παρέμβαση μετά τις δηλώσεις του για τον κορωνοϊό (Vid)

«Χρειαζόμαστε μια μικρή αλήθεια για να εξαπλωθεί πολύ εύκολα. Ενώ το ψέμα χρειάζεται να μας το βομβαρδίζουν όλη μέρα

Ο Γρηγόρης Πετράκος μιλώντας στην εκπομπή του Οπεν “Ευτυχείτε”, δήλωσε πως ενημερώθηκε κι αυτός από τα δημοσιεύματα για εισαγγελική παρέμβαση σχετικά με όσα δήλωσε δημόσια για τον κορωνοϊό και κανείς δεν τον ειδοποίησε προσωπικά.

Εξέφρασε επίσης το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος αυτή την κατάσταση.

«Κι εγώ από το δημοσίευμα έμαθα για την εισαγγελική παρέμβαση, δεν έχει υπάρξει κάτι τέτοιο, ούτε έχω πληροφορηθεί. Δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι, απλά είναι ένα δημοσίευμα, αυτά είναι ανήκουστα, ούτε στη δικτατορία δεν συμβαίνουν. Και δεν θα συμβούν και τώρα, είμαι σίγουρος. Η μόνη νομική πλευρά που ευσταθεί είναι να κατηγορηθεί κάποιος για δημόσια προτροπή σε ανυπακοή ενάντια στους νόμους. Εγώ αυτό δεν το έχω κάνει γιατί πάντα σέβομαι τους νόμους και αυτό έχω πει και σε συνεντεύξεις μου.

Κάποια πράγματα διαστρεβλώθηκαν, όπως το ότι δεν φοράω μάσκα, που το είπα σε κανάλι και κόπηκε η μισή μου φράση, ότι δεν φοράω μάσκα γιατί δεν βγαίνω έξω από το σπίτι μου. Εγώ ουδέποτε προέτρεψα σε ανυπακοή κανέναν. Το μόνο που έκανα ήταν να αναδημοσιεύω επίσημα στοιχεία, δεν είπα τίποτα από το μυαλό μου».

«Όλα γίνονται για εκφοβισμό. Όλες οι γνώμες πρέπει να ακούγονται. Χρειαζόμαστε μια μικρή αλήθεια για εξαπλωθεί πολύ εύκολα. Ενώ το ψέμα χρειάζεται να μας το βομβαρδίζουν όλη μέρα για να το χωνέψουμε», κατέληξε.

photo video screenshot