Πεδίο «μάχης» τα νοικοκυριά! Δύο γυναίκες στο Ηράκλειο κατήγγειλαν ξυλοδαρμό από τους συντρόφους τους

Ξυλοδαρμό από τους συντρόφους τους κατήγγειλαν δύο γυναίκες στο Ηράκλειο Κρήτης, με την αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις των δύο ανδρών μετά τις κλήσεις που δέχθηκε για τα πανομοιότυπα περιστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, η μια υπόθεση αφορά μια γυναίκα ηλικίας 45 ετών, η οποία κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της την ξυλοκόπησε και τη βίασε. Η αστυνομία εντόπισε τον άνδρα, 50 ετών και τον συνέλαβε.

Όπως μετέδωσε το cretapost.gr, ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ το ζευγάρι φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά την αστυνομία.


Η δεύτερη υπόθεση αφορά ένα ζευγάρι τουριστών από το Βέλγιο που βρίσκονται για διακοπές στο Ηράκλειο.

Σε αυτή την περίπτωση η γυναίκα κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ξυλοκόπησε και μάλιστα άγρια ενώ βρίσκονται στο Ηράκλειο για διακοπές και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας.

Όπως κατήγγειλε το πρωί της Τρίτης η 21χρονη σύντροφος, ο 24χρονος σύντροφος της τη χτύπησε με τα χέρια. Και σε αυτή την περίπτωση ο νεαρός άνδρας συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι οι δύο παραπάνω καταγγελίες έρχονται να προστεθούν σε άλλες δεκάδες για ξυλοδαρμό και σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο τον σύντροφο, με τελευταία τη χθεσινή σοκαριστική αποκάλυψη από μια 20χρονη η οποία κατήγγειλε βιασμό από δύο φίλους του συντρόφου της.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί