ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ! Φεύγουν οι τουρίστες από την Ελλάδα που γίνεται ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, vid

Ποιες περιοχές ακολουθούν την Μύκονο, όπου έχει επιβληθεί σιωπητήριο…

Η μέθοδος του σοκ που εφαρμόστηκε στην Μύκονο, ώθησε πολλούς τουρίστες να εγκαταλείψουν το νησί και να πάνε σε άλλες περιοχές, όπως η Ίμπιζα.

Οι επιπτώσεις έγιναν αμέσως ορατές με μαζικές ακυρώσεις κρατήσεων κυρίως από το εξωτερικό.

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται και άλλες περιοχές όπως η Ίος, η Πάρος, η Σαντορίνη, τα Χανιά και το Ηράκλειο, όπου χτυπάει η καρδιά του ελληνικού τουρισμού!

Προβληματισμός επικρατεί για τον αντίκτυπο που θα έχει η νέα κατάσταση που διαμορφώνεται σε αγορές από τις οποίες περιμένουμε να έρθει μεγάλος αριθμός τουριστών. Η Γερμανία ήταν ούτως ή άλλως επιφυλακτική για τις μετακινήσεις πολιτών της και το «κοκκίνισμα» τουριστικών προορισμών της Ελλάδας μπορεί να επαναφέρει τα υποχρεωτικά τεστ και την καραντίνα για όσους επιστρέφουν από την χώρα μας. Σε σκέψεις για την χώρα μας έχει μπει και το Ισραήλ, με το οποίο υπεγράφησαν συμφωνίες έλευσης τουριστών.

Κάτι τέτοιο θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για τον τουρισμό και κατ’ επέκταση για τα έσοδα του δημόσιου ταμείο. Ειδικά από την στιγμή που βρισκόμαστε στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου και το μεγάλο κύμα των επισκεπτών αναμένεται τον Αύγουστο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί