Παίρνουν τα…βουνά οι Έλληνες προκειμένου να περάσουν το lockdown – BINTEO

Μια ανάσα μακριά από το καθολικό lockdown η χώρα και πολλές είναι οι τουριστικές περιοχές που πλήττονται οικονομικά. Ανάμεσα σε αυτές και η Αράχωβα.


Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (5/11) ο δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας και Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς ο οποίος υπογράμμισε πως το επικείμενο καθολικό «λουκέτο» που θα μπει για δεύτερη φορά σε οικονομία και κοινωνία, είναι ένα μεγάλο πλήγμα, ιδιαίτερα για έναν τουριστικό δήμο όπως είναι η Αράχωβα.

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά πως φέτος οι κρατήσεις στον δημοφιλή φθινοπωρινό και χειμερινό προορισμό, ήταν μέχρι σήμερα ιδιαίτερα αυξημένες με την πληρότητα για τα Χριστούγεννα να να φτάνει σχεδόν το 100% καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν να μην ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τον αγώνα δρόμου που ξεκινάει εκ νέου η χώρα, ο κ. Σταθάς μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ευχόμαστε να τα καταφέρουμε και να περιορίσουμε την πανδημία. Πρέπει να σφίξουμε τα δόντια και να προσαρμοστούμε με ό,τι έχουμε καθώς πρωταρχικός στόχος όλων μας πρέπει να είναι η υγεία»

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί