«Πάγωσε» το στούντιο: Γιατί αποχώρησε από το πλατό η Σταματίνα Τσιμτσιλή (ΒΙΝΤΕΟ)

«Παιδιά έχω μια επιδείνωση περίεργη, δεν νιώθω πάρα πολύ καλά, θα σας αφήσω να κλείσετε εσείς την εκπομπή. Θα πάω σπίτι να ξεκουραστώ», είπε η παρουσιάστρια


Πολύ δύσκολη η σημερινή μέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πόστο της ιδιαίτερα καταβεβλημένη καθώς όπως είπε την ταλαιπωρεί ένα κρύωμα. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποχώρησε από το στούντιο καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Κατά την έναρξη του «Happy Day» το κοινό υποδέχτηκαν οι συνεργάτες της Σταματίνας, αν και η παρουσιάστρια βρισκόταν στο στούντιο και καθόταν στο σκαμπό της. Η Σταματίνα είπε την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές, αλλά δεν εξήγησε ακριβώς τι της έχει συμβεί.

«Σήμερα τους ζήτησα να αναλάβουν τον ρόλο μου γιατί είμαι λίγο αρρωστούλα», είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Τέτοιο κρύωμα πρωτοχρονιάτικα δεν μου έχει τύχει».

Στη συνέχεια κι ενώ ο Δήμος Βερύκιος είχε μόλις ολοκληρώσει το ένθετό του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και ενημέρωσε πως θα εγκαταλείψει την εκπομπή γιατί δεν αισθανόταν καθόλου καλά. «Παιδιά έχω μια επιδείνωση περίεργη, δεν νιώθω πάρα πολύ καλά, θα σας αφήσω να κλείσετε εσείς την εκπομπή. Θα πάω σπίτι να ξεκουραστώ. Δεν μου έχει ξανατύχει. Δουλεύω από 18 χρονών, είμαι 38, 20 χρόνια δεν έχω λείψει ποτέ από τη δουλειά μου, αλλά νιώθω ότι δεν έχω δύναμη να βγάλω την εκπομπή», είπε με δυσκολία η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

(Protothema – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί