Έλληνας βρήκε πορτοφόλι με εκατοντάδες ευρώ και κάρτες, αλλά δεν κράτησε τίποτα για τον εαυτό του και έδειξε σε όλους μας, ότι το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή.
Σύμφωνα με την Εφημερίδα Ελευθερία (ακολουθεί απόσπασμα):
70xpovos Βολιώτης δέχθηκε κλήση στο κινητό του τηλέφωνο όπου αστυνομικός του Τμήματος Ελασσόνας τον ενημέρωνε ότι στο Τμήμα έχουν παραδώσει το πορτοφόλι του.
Η παρέα των εκδρομέων ψάχνοντας τα πράγματά της ανακάλυψε ότι όντως το πορτοφόλι του 70χρονου είχε χαθεί χωρίς να το έχουν αντιληφθεί και «δυσκολευόμενοι» να πιστέψουν πως το βρήκε κάποιος άγνωστος και το παρέδωσε, αποφάσισαν να επιστρέφουν στην Ελασσόνα.
Όπως τους εξήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, ο 30χρovoς ιδιωτικός υπάλληλος βρήκε το πορτοφόλι έξω από καφετέρια στην Κεντρική πλατεία της Ελασσόνας και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στην Αστυνομία.
Από τα ατομικά έγραφα και τις κάρτες, αστυνομικοί του Τμήματος αναζήτησαν και βρήκαν τα στοιχεία του πραγματικού κατόχου με τον οποίο και επικοινώνησαν. Η παρέα των εκδρομέων συνάντησε στο Τμήμα τον 30χρονο τον οποίο και συνεχάρησαν για την πράξη του την οποία χαρακτήρισαν μάλιστα πράξη προς μίμηση «ειδικά στη σημερινή εποχή».
Το πορτοφόλι περιείχε μερικές εκατοντάδες ευρώ σε μετρητά, αλλά και αρκετές τραπεζικές κάρτες ανέπαφων συναλλαγών, οι οποίες είναι γνωστό πως συχνά μπαίνουν στο στόχαστρο κλεφτών.
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία
Πηγή εικόνας: pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σουρεαλιστικό βίντεο: Άγιος Βασίλης, Μίκι Μάους και Spider Man γρονθοκοπιούνται!
- ΕΟΤ: Δράση για την προβολή Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Ηπείρου στη Δανία
- Μακελειό στην παραλία του Σίδνεϊ: Πατέρας και γιος οι δράστες – Αλλαγές στο νόμο περί όπλων
- Ανησυχία για το Βαθύ Κράτος στις ΗΠΑ – Για αυτό η Ρωσία δείχνει να μην βιάζεται για συμφωνίες με τον Τραμπ
- Τραγωδία στο Μαρόκο: Τουλάχιστον 37 άνθρωποι πέθαναν σε πλημμύρες, vid
- Παρέμβαση Έλον Μασκ για τον ήλιο και την παραγωγή ενέργειας
- Τζίμι Λάι: “Ο γηραιότερος πολιτικός κρατούμενος του Χονγκ Κονγκ”
- Γ. Αυτιάς: Ζητά άμεση χρηματοδότηση και για τις 13 Περιφέρειες με επιστολή του προς τον επίτροπο Οικονομικών
- “Άντε να εξηγήσεις γιατί άργησες”: Το viral βίντεο στην Ερμού
- Παραμένουν στα μπλόκα οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Β. Ελλάδας – Νέες κινητοποιήσεις αύριο









