Οι Έλληνες «μπούχτισαν»! Τρέχουν και δεν φτάνουν με τα ΒΙΝΤΕΟ κράτος και «καταδότες», χαμός στην Κυψέλη!

Λαός!!! Που να πάει εκεί η Αστυνομία...

Πανικό στην κυβέρνηση προκαλούν φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά μέσα από πάρτι που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη, και οι οποίες δείχνουν εκατοντάδες άτομα να διασκεδάζουν χωρίς κανείς να φορά μάσκα και φυσικά χωρίς την διατήρηση των αποστάσεων.

Είναι τόσος πολύς ο κόσμος που ακόμα και οι λεγόμενοι «ρουφιάνοι της γειτονιάς» δεν μπορούσαν να καταγγείλουν μεμονωμένα κανέναν.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν οι θαμώνες του πάρτι έχουν κατακλίσει την πλατεία ενώ ακόμη και dj έχει επιστρατευτεί για την διασκέδασή των πολιτών, οι οποίοι «μπούχτισαν» από τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και βγήκαν μαζικά έξω.

Χωρίς κανένα μέτρο περιορισμού, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο η βραδιά φέρεται να οργανώθηκε μέσω διαδικτύου με αποτέλεσμα να προκληθεί το αδιαχώρητο.

Την ίδια ώρα, υπό αστυνομικό κλοιό βρέθηκε χθες η πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι όπου τις τελευταίες ημέρες είχαν παρατηρηθεί αντίστοιχες σκηνές με την πλατεία Κυψέλης.

Όπως έγινε γνωστό η πλατεία θα επιτηρείται και τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, το απόγευμα της Παρασκευής οι αστυνομικοί διενεργούσαν ελέγχους στα γύρω στενά για την τήρηση των μέτρων και των βεβαιώσεων για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση.

Η ομάδα της αστυνομίας έχει λάβει εντολή να μην επιτρέψουν τον συνωστισμό πολιτών στο εσωτερικό της πλατείας, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα των προηγούμενων ημερών.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί