• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο Στέφανος Κορκολής για την ασθένειά του: Έχουμε μάθει πια ο ένας τον άλλο

Ο Στέφανος Κορκολής για την ασθένειά του: Έχουμε μάθει πια ο ένας τον άλλο

"Τώρα είμαι καλά, αλλά αύριο μπορεί να μην είμαι.

Είναι τέτοιο το είδος της ασθένειας που έρχεται, χτυπάει, φεύγει, ξανάρχεται. Αλλά έχουμε μάθει πια ο ένας τον άλλο” δήλωσε o Στέφανος Κορκολής.

“Τώρα είμαι καλά, αλλά αύριο μπορεί να μην είμαι. Είναι τέτοιο το είδος της ασθένειας που έρχεται, χτυπάει, φεύγει, ξανάρχεται. Αλλά έχουμε μάθει πια ο ένας τον άλλο” δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό GALA, o Στέφανος Κορκολής.

“Δεν ξέρω αν ήταν το ζήτημα της αρρώστιας που με οδήγησε στην αναθεώρηση. Νομίζω ότι μεγαλώνοντας το οπτικό μας πεδίο μεγαλώνει κι εκείνο. Και βλέπουμε τι υπάρχει γύρω.

Αρχίζεις να απορρίπτεις πράγματα που είναι περιττά. Δε νομίζω ότι η αρρώστια ήταν εκείνη που με καθόρισε. Με οδήγησε σίγουρα να κόψω το κάπνισμα, να το διαολοστείλω” ανέφερε σε συνέντευξή του στο περιοδικό GALΑ.

“Είχα να αντιμετωπίσω ένα πιο σημαντικό θέμα από το να κάνω ανασκοπήσεις σε πως και γιατί. Όταν έχεις μπροστά σου μια μάχη, δεν αναρωτιέσαι πως και γιατί έγινε. Γιατί μέχρι να το σκεφτείς όλο αυτό, έχεις χάσει τη μάχη” πρόσθεσε.

“Εγώ πια βάζω τον πήχη χαμηλά, όχι ψηλά. Σε βιοτικό και προσωπικό επίπεδο δεν θέλω να έχω προσδοκίες. Δεν κάνω όνειρα με την έννοια ‘θα ήθελα αυτό ή το άλλο” υπογράμμισε.

(real – φωτο:eurokinissi)