Νηπιαγωγός «στριμώχνει» την Παγώνη με Ισραήλ και FDA! Η αντίδραση όλα τα λεφτά! ΒΙΝΤΕΟ

Οι πολίτες μετά από όσα βλέπουν και μαθαίνουν, διεισδύουν απευθείας στις ίδιες τις κατασκευαστικές εταιρείες εμβολίων για την αλήθεια!

Νηπιαγωγός αποστομώνει την Πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, καθώς πλέον οι πολίτες ξεψάρωσαν και ψάχνουν απευθείας από τις ίδιες τις πηγές των κρατών και των εταιρειών που κατασκευάζουν τα εμβόλια!

Η παιδαγωγός, αντιλαμβανόμενη την βαριά ευθύνη που έχει απέναντι στα παιδιά, έδειξε στην κα Παγώνη τα στοιχεία του Ισραήλ, τα οποία φέρονται να αναφέρουν πως οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν και νοσούν περισσότερο, αλλά και την φερόμενη έγκριση, της FDA για το εμβόλιο της Pfizer, η οποία δεν αναφέρει τίποτα για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, ενώ δεν έχει έρθει στον EMA (Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων).

Η κα Παγώνη αρκέστηκε στις γενικολογίες περί μελετών και μάλιστα ήθελε να αποχαιρετήσει σύντομα την νηπιαγωγό, η οποία επέμεινε.

Στο τέλος μάλιστα της είπε πως δεν είναι αρμόδια να μιλάει επειδή δεν είναι γιατρός, την ώρα όμως που οι γυρολόγοι των ΜΜΕ έχουν αποκλείσει τις επιστημονικές φωνές που αντικρούουν τα όσα υποστηρίζουν καθημερινά υπέρ των εν λόγω εμβολίων.

Τα λόγια περισσεύουν!

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί