Νέο ΣΟΚ! 44χρονος παντρεμένος καθηγητής: Είμαι ερωτευμένος με την 14χρονη

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις...

Η υπόθεση του 44χρονου καθηγητή φυσικής σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία μητέρας μαθήτριάς του, διατηρούσε σχέση αρκετών μηνών με τη 14χρονη κόρη της, έχει προκαλέσει ακόμα ένα σοκ στο Πανελλήνιο.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσεκτικά έχουν εντοπίσει στο κινητό της 14χρονης αλλοδαπής μαθήτριας φωτογραφίες του 44χρονου καθηγητή!!!

 Το γεγονός το κατήγγειλε στις Αρχές η μητέρα της όταν τους έπιασε στα πράσα.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως, 44χρονος είχε πει σε φίλο του ότι «είμαι πολύ ερωτευμένος με την μικρή». Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του σχολείου, το θέμα του 44χρονου είχε ακουστεί εδώ και καιρό όμως όλοι το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο εκπαιδευτικός ήρθε σε πρώτη επαφή με την μαθήτρια του πέρσι όταν εκείνη πήγαινε πρώτη Γυμνασίου και εκείνος ήταν ο υπεύθυνος ψυχικής υποστήριξης των μαθητών.

Κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι δυο τους έβγαιναν συχνά ραντεβού, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς από το περιβάλλον της ανήλικης τίποτα.

Ο 44χρονος, που μένει στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά, είχε πάει τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σχέση ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο, με τον εκπαιδευτικό να προσεγγίζει αρχικά φιλικά το 13χρονο τότε κορίτσι.

Οι αποκαλύψεις και η ανάμειξη της αστυνομίας, έγινε όταν η μητέρα της ανήλικης είδε τυχαία τον καθηγητή και την κόρη της, σε ραντεβού. Αμέσως ειδοποίησε την υποδ/νση προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και πολύ γρήγορα ο καθηγητής βρέθηκε απέναντι σε αστυνομικούς. Τα μηνύματα και οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό του δεν του άφηναν πολλά περιθώρια.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί