• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νέο φιάσκο; Έντονες διαμαρτυρίες γονέων για το ακατάλληλο μέγεθος των μασκών που μοιράστηκαν στα παιδιά τους!

Νέο φιάσκο; Έντονες διαμαρτυρίες γονέων για το ακατάλληλο μέγεθος των μασκών που μοιράστηκαν στα παιδιά τους!

Σε αρκετές περιπτώσεις οι μάσκες καλύπτουν όλο το πρόσωπο των παιδιών!

Φωτογραφίες από μάσκες, που οι χρήστες των social media αναφέρουν ότι μοιράστηκαν σε μαθητές, σήμερα πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων, δημοσιεύονται σε Twitter και Facebook.

Η χρήση μάσκας έχει γίνει πλέον υποχρεωτική για τους μικρούς και τους μεγάλους μαθητές, που καλούνται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ωστόσο, στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται φαίνονται οι μάσκες να έχουν πολύ μεγάλο μέγεθος, καλύπτοντας πολλές φορές όλο το πρόσωπο των παιδιών.

Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε μία φωτογραφία που δείχνει μία μαύρη μάσκα, η οποία δόθηκε σε Λύκειο των Μελισσιών, σε σύγκριση με μια από τις κοινές μάσκες που αγοράζει κανείς στο εμπόριο. Όπως σχολιάζει “η χειρουργική που έχω για σύγκριση είναι ενηλίκων… όχι παιδική…”.

(enikos)

Πληθώρα ακόμη χρηστών στα social media ανήρτησαν φωτογραφίες με πρωταγωνιστές τα ίδια τους τα παιδιά, αποδεικνύοντας με τον πιο επιδεικτικό τρόπο το πόσο ακατάλληλο είναι το μέγεθος των μασκών.

Καυστικό είναι το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα στο Facebook. “Γονείς όταν τα παραλαμβάνετε στο σχόλασμα, σίγουρα παίρνετε το σωστό παιδί;”, γράφει η δημοσιογράφος.

(Με πληροφορίες από enikos – φωτο:unsplash)