• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νεκτάριος Σφυράκης: «Δεν είμαι ρατσιστής, τα λόγια μου παρερμηνεύθηκαν»

Νεκτάριος Σφυράκης: «Δεν είμαι ρατσιστής, τα λόγια μου παρερμηνεύθηκαν»

Έξαλλος και εναντίον όλων ο Νεκτάριος Σφυράκης που υπερασπίζεται τις απόψεις του λέγοντας ότι δεν είναι ρατσιστής αλλά τα λόγια του στην εκπομπή της Καινούργιου παρερμηνεύθηκαν.

Ο τραγουδιστής λοιπόν με νέες του δηλώσεις αυτή τη φορά μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα υπερασπίστηκε τον εαυτό λέγοντας ότι κάθε γονιός κάνει το καλύτερο για τα παιδιά του.

Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ρατσιστής καθώς ο ίδιος είναι παιδί μεταναστών και αποκάλυψε πώς δεν αποκλείεται να κινηθεί ακόμα και νομικά.

Τι είπε ο τραγουδιστής
«Εγώ μένω στα Πετράλωνα. Εγώ φεύγω από εκεί και έρχομαι στο Παλαιό Φάληρο, στο ιδιωτικό σχολείο, όχι τυχαία. Το δημόσιο σχολείο στην περιοχή που ζούμε έχει πάρα πολλά προβλήματα. Και χωρίς να θέλω να μειώσω τις προσπάθειες των Ελλήνων πατριωτών εκπαιδευτικών, θα πρέπει να προστατεύσω τα παιδιά μου από οποιαδήποτε αρρυθμία του εκπαιδευτικού συστήματος.

Στις τάξεις υπάρχει πλειονότητα του αλλοδαπού στοιχείου και τα παιδιά αυτά, που ακόμα προσαρμόζονται στην ελληνική κοινωνία, τραβάνε πίσω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου.

Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τα δικά μου τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει παραβατικότητα και εγκληματικότητα, μέσα σε ένα σχολείο που η δασκάλα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις συνθήκες».

Τι είπε στην εκπομπή του Λιάγκα
«Επειδή έχει γίνει ένας χαμός από χθες, εγώ αυτό που είπα και ακούγοντας την συνέντευξή μου είναι πέρα για πέρα κατανοητό καθώς αυτό που είπα με τα δικά μου λόγια είναι αυτό που λέγεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Δηλαδή ότι το δημόσιο σχολείο έχει πάρα πολλά προβλήματα. Το ελληνικό κράτος δεν έχει ορίσει κάποιες δομές, ώστε να προσαρμόζονται πιο εύκολα σε ότι να κάνει με το γνωστικό κομμάτι. Εγώ που έζησαν στη Γερμανία είχε ένα τμήμα που προετοίμαζε τα παιδιά για τη γερμανική γλώσσα, γιατί εγώ είμαι παιδί μεταναστών στη Γερμανία, και έχω φάει… αρκετά όλο το θέμα αυτού που περιγράφεις, όχι τόσο μπούλινγκ αλλά τόσο ότι μας προετοίμαζε το σχολείο να προσαρμοστούμε κυρίως στη γλώσσα. Από εκεί και πέρα όταν έκρινε ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα μαθήματα με το υπόλοιπο τμήμα μας… προωθούσε».

Ο τραγουδιστής στην συνέχεια φανερά ενοχλημένος από τον Γιώργο Λιάγκα που τον διέκοπτε συνεχώς είπε: «Αυτό δεν ενέχει κανενός είδος ρατσισμού, αλλά αυτό που ήθελα να πως είναι πως το δημόσιο έχει πολλά προβλήματα. Δεν αφήνει τον εκπαιδευτικό πατριώτη, εννοώ αυτόν που κάνει καλά τη δουλειά του. Πλέον επειδή ο κάθε δημόσιος υπάλληλος έχει φύγει από το θέμα της αξιολόγησης και γίνεται ένας ψιλοχαμός σε αυτό το θέμα».

Επειδή έχει γίνει χαμός πρέπει να εξηγήσω κάποια πράγματα, και για τον τίτλο του καναλιού.

Υπήρξε σαφής παραποίηση των όσων είπα. Σε αυτό το θέμα θα μιλήσει ο εισαγγελέας», αποκάλυψε ο τραγουδιστής τονίζοντας ότι δεν θα αφήσει έτσι το θέμα συνεχίζοντας:

«Εμένα αυτή τη στιγμή έχουν στοχοποιηθεί τα παιδιά μου εξαιτίας του τίτλου που το κανάλι έβαλε από κάτω, το οποίο δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που είπα».

(TheToc – φωτο:screenshot)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...