Νεκρή σήμερα τα ξημερώματα συνεργάτης του Γ. Παπαδάκη από τροχαίο στη Μεσογείων, συντετριμμένος ο δημοσιογράφος (βίντεο)

Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής τα ξημερώματα της Πέμπτης 1/4. Η είδηση του τροχαίου είχε γίνει γνωστή ήδη από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης, ωστόσο λίγο μετά τις 9, έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για την εικονολήπτρια της εκπομπής […]

Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής τα ξημερώματα της Πέμπτης 1/4.

Η είδηση του τροχαίου είχε γίνει γνωστή ήδη από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης, ωστόσο λίγο μετά τις 9, έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για την εικονολήπτρια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, Μαίρη Μάτσα. Οι συντελεστές της εκπομπής ήταν συντετριμμένοι στον άερα, την ώρα που μετέδιδαν την τραγική είδηση του θανάτου της συνεργάτιδάς τους.

«Θα θέλαμε να την αναπαύσει ο Θεός, ένα υπέροχο παιδί, ένα υπέροχο πλάσμα. Μαράκι καλό ταξίδι» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί