Ναι…είναι αλήθεια – Έγινε Straight Pride (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι…Δεν κάνατε κάποιο λάθος, την ημέρα που έγινε το Athens Pride στις 9/12 δηλαδή, έγινε και το Straight Pride. Η είδηση δεν έγινε γνωστή και την μάθαμε μόλις σήμερα.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά των πολιτικών και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Επίσης δήλωσαν ότι βάζουν μπροστά τον ΠΑΤΕΡΑ, την ΜΗΤΕΡΑ και τον ΠΑΤΕΡΑ.

Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν:

Γενικότερα αυτοί που συμμετείχαν στο Straight Pride,φώναξαν συνθήματα κατά των ομοφυλόφιλων αλλά και κατά των μεταναστών. Η παρέλαση αυτή δεν ήταν επιτυχημένη, καθώς οι περισσότεροι προτίμησαν να παραβρεθούν στο Athens Pride.

Βίντεο από το Straight Pride:

https://youtu.be/FjzcJCJzBRI

Βίντεο από το Athens Pride:

https://youtu.be/fm-79siiCdE

Το Athens Pride ήταν σαφώς ανώτερο σε οργάνωση αλλά και σε συμμετοχή από το Straight Pride. Οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου έδειξαν το δυναμικό παρόν στην παρέλαση των ΛΟΑΤΚΙ, το ίδιο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. To Straight Parade, σύμφωνα με πολλούς, ήταν μια ρατσιστική συγκέντρωση μερικών γραφικών ακροδεξιών.

Δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ των δύο παρελάσεων, αφού η μια μάζεψε 10 άτομα και η άλλη χιλιάδες. Όπως και να έχει, βλέπουμε ότι υπάρχουν αντιθέσεις μέσα στην Ελληνική κοινωνία, όπως και σε κάθε κοινωνία του κόσμου άλλωστε!

Μερικά έντυπα μέσα, δήλωσαν ότι την συγκεκριμένη κίνηση (του Straight Pride), την ξεκίνησε άνθρωπος ο οποίος ανήκει σε νεοναζιστική οργάνωση, χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι περισσότερο γνωστό για αυτό το θέμα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu