Μόλις το 7,8% του τηλεοπτικού κοινού παρακολούθησε την χθεσινή συνέντευξη του Τσίπρα!

ην πλήρη αδιαφορία του κόσμου ως προς την ομιλίου του πρωθυπουργού της χώρας έδειξαν τα απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Τετάρτης στην ΕΡΤ1. Οι τηλεθεατές προτίμησαν να παρακολουθήσουν άλλα δημοφιλή προγράμματα όπως το Game of Love και το Survivor δίχως να αλλάζουν τις βραδινές τους συνήθειες.

 

Αν και υπήρχαν θέματα μείζονος σημασίας, με κυρίαρχο το Σκοπιανό, οι τηλεθεατές αδιαφόρησαν στην κυριολεξία για τη συνέντευξη, με αποτέλεσμα η τηλεθέαση να σημειώσει 7,8% στο σύνολο, μόλις 4,8% στο κοινό ηλικιών 18 – 54 και 4,4% στο κοινό 15 – 44. Το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης αφορά τους άντρες άνω των 55 και είναι 17% και ακολουθούν και πάλι άντρες, ηλικιών 18 -24, με ποσοστό 12,3%. Απογοητευτικά τα ποσοστά στα γυναικεία κοινά όπου εκεί ως υψηλότερο καταγράφεται το ποσοστό 4,7% στις ηλικίες 45 – 54.

Σε γεωγραφικό επίπεδο, η Αθήνα παρακολούθησε τη συνέντευξη του πρωθυπουργού σε ποσοστό 9,3% έναντι του 8,5% που καταγράφεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα περίμενε κάποιος να σπάσουν τα κοντέρ λόγω Σκοπιανού.

Την ίδια ώρα στα ανταγωνιστικά κανάλια η τηλεθέαση που σημείωναν τα προγράμματα που προβάλλονταν ήταν υψηλότερη, ειδικά στο κοινό που μετράται επίσημα ως το πλέον δυναμικό, δηλαδή στο 18 – 54.

Μάλιστα ακόμη και στο Mega η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που προβάλλεται σε επανάληψη «Να με προσέχεις» σημείωνε 8,5% στο 18 – 54, η ξένη ταινία στο Star 17,1%, το «Πάμε πακέτο» στον Alpha 15,6%, το «Game of love» στον ΑΝΤ1 8,5% και φυσικά το «Survivor» στον ΣΚΑΪ κατείχε τα πρωτεία με 31,5%.

(mononews)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu