Μετεωρολόγοι: Προσοχή στους θυελλώδεις ανέμους την Καθαρά Δευτέρα

Μεγάλη προσοχή εφιστά στους πολίτες ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου ενόψει της Καθαράς Δευτέρας κάνοντας λόγο για θυελλώδεις ανέμους,

ενώ- όπως τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook – «δεν αποκλείεται οι ριπές των ανέμων τοπικά να ξεπεράσουν και τα 9 μποφόρ προκαλώντας ίσως και προβλήματα».


Στην ανάρτηση του μετεωρολόγου παρουσιάζονται επίσης οι περιοχές όπου οι άνεμοι δεν φαίνεται να ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου
«Φίλες και φίλοι όπως τονίστηκε και τις τελευταίες ημέρες μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 μεγάλη προσοχή θέλει η Καθαρά Δευτέρα κυρίως από πλευράς ανέμων καθώς αυτοί θα ενισχυθούν σημαντικά κυρίως στα δυτικά κεντρικά και τα νότια, οπου και δεν αποκλείεται οι ριπές τους τοπικά να ξεπεράσουν και τα 9 μποφόρ προκαλώντας ίσως και προβλήματα!

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε τις περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο αλλά και την αντιστοιχία των χρωμάτων με τα μποφόρ πάνω δεξιά. Στις περιοχές όπου το χρώμα παραμένει λευκό οι άνεμοι δεν φαίνεται ότι θα ξεπεράσουν τα 6 με 7 μποφόρ!

Για οτιδήποτε νεότερο φυσικά και θα υπάρξουν λεπτομέρειες και στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 αλλά και φυσικά μέσα από τη σελίδα μου στο Facebook!».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί